Sadece sen değil egemen bizlerde hayretler içerisindeyiz, ama sende haklısın lg'nin d2342p monitörü beklenmeye değecek bir teknolojiye sahip harika bir monitör.
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Özellikle 3D oyun oynayacaksan monitör ağırlıklı düşünmeni tavsiye ederim zaten. Input lag bakımından daha başarılıdır. Tabii piyasaya çıkış fiyatı da önemli. FPR gözlük teknolojisi gerçekten çok başarılı, gözlüksüz 3D den bir adım öncesi bu artık.
Özellikle 3D oyun oynayacaksan monitör ağırlıklı düşünmeni tavsiye ederim zaten. Input lag bakımından daha başarılıdır. Tabii piyasaya çıkış fiyatı da önemli. FPR gözlük teknolojisi gerçekten çok başarılı, gözlüksüz 3D den bir adım öncesi bu artık.sana katılıyorum 3Delisi. sg teknolojisine sahip tvler artık eski nesil 3d tv olarak nitelendiriliyor bile.
Sg gözlüğü antika oldu artık. Fpr gözlüğü teknolojisi ve gözlüksüz 3d tv'lerin yanında...
Sg teknolojili ve fpr teknolojili gözlükleri yanyana koyup bakmak bile karar vermek için yeterli aslında, okadar ağır ve rahatsız bir gözlükki sg gözlük, şarjlı bir gözlükten başka ne bekleyebilirsiniz ki.
Bu monitör cidden iyi olacağa benziyor. LG Cinema 3D LED TV serisinde kullandığı FPR gözlük teknolojisini monitörlere de uyarlaması güzel bir düşünce. Umarım iyi bir fiyata çıkar piyasaya.
Biraz araştırdım bu D2342P yi internetten, cidden güzel bir cihaz.
Cihazın özellikleri çok çok iyi ama fiyatı konusunda bizlerde bilgi sahibi değiliz ve merakla açıklanmasını bekliyoruz, çok pahalı olacağını sanmıyorum çünkü lg'nin ürünü.
Lg markası genelde kaliteli, özellikleri iyi olan ve piyasaya göre fiyatları uygun olan ürünler üretiyor. Bu monitörün özelliklerine göre fiyatının uygun olacağını düşünüyorum.
Bu monitörün fiyatının çok pahalı olacağını bende sanmıyorum, lg sayesinde kaliteyi uygun fiyata kullanma şansına erişiyoruz.
Ben bu monitörü 700TL fiyat civarında piyasaya girmesini öngörüyorum. Bu aralar dolar artıyor sürekli maalesef, bu tür ithal ürünler için bizi zor durumda bırakan bir durum bu maalesef.
Bencede o civarlarda bir fiyatla satışa sunulur monitör, lg açıklasa artık satış fiyatını ve satışa sunacağı tarihi çok bekletti.
Bu monitörün aynı Lg 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinde olduğu gibi görüntü kalitesinin, parlaklığının çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu fiyata değer gibi..
Hayırlı olsun, D2342P mi aldın? Sorun değilse fiyat ne kadardı acaba?
Güle güle kullan, ayrıntılı bir inceleme bekleriz :)
Hayırlı olsun yeniden. Umarım memnun kalırsın. Kaç FPR gözlük verdiler monitörün yanında ya da verdiler mi hiç?
Hayırlı olsun.. Monitürün yanında kaç tane fpr gözlüğü verdiler ben de merak ettim..
Gözün aydın Egemen, çok bekledin ama eminim beklediğine değecek, Fpr teknolojili gözlük ayrıcalığını yaşayacaksın ne mutlu sana ve darısı başımıza.
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. İnternette dolaşan haberlere göre 2 tane içinden çıkıyor birtanesi bunlardan mandallı yani normal gözlüğünüze takıyorsunuz onun haricinde hepsiburada + olarak verirmi bilmiyorum + gözlük şeklinde yazıyor ama + ile içindekini mi kastediyor kendilerimi veriyor bilmiyorum bakalım monitör geldiğinde görücez :D
Çok bekledin ama muradına erdin, beklemene değecek bir ürün olduğunu ikimizde biliyoruz, öyle olmasaydı bu kadar beklemezdin D2342 monitörünü.
Kesinlikle evet şimdi kargolanmasını bekliyicem. Vay be ağustosun başında konuşuyoduk aradan 2 ay geçmiş ne çabuk geçiyor zaman :D. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz üretici firmadan bekleniyor yazıyor hala inşallah uzamaz, inşallah temin edebilirler daha doğrusu. LG'yi aradım bir sorıyım durum nedir diye sordum masuz nerde satılıyor ürününüz geldimi dedim beş dakika beklettiler sonra Teknosa mağzalarımızda satışa girmiş dedi :D ben sordum yok dedim sizin olduğunu bölgede yoktur dedi :) oysaki tüm Türkiye'de ki stokları sorgulatıyodum neyse kapadım Teknosa'yı aradım acaba yenimi girdi diye ona göre iptal edip gidip Teknosa'dan hemen alırım diye aradım Teknosa'yı Türkiye'de hiçbir şubemizde yok dedi :)). Tekrar LG'yi arayıp aslında siz ürününüzün nerde satıldığınızı bilmiyormusunuz dicektim de neyse :))
Keşke arayıp söyleseydin. D2342P çok iyi bir monitör olqcak bunun yanında 3D FPR gözlük teknolojili ilk monitör. Biraz daha üzerine düşmeli LG firması bunun, en azından nerelerde satıldığını bilmeli.
Hepsiburada 7 iş günü içinde temin etmeye çalışıyoruz gecikirse bize denersiniz isterseniz iptal edilir isterseniz beklemeye alınır diyor çok korkum var ya bu ürünün temin edilememesinden keşke ilk çıktığı zaman alsaydım ozaman stoklarında vardır da şimdi nolcak bakalım bi LG'yi arıcam hepsiburada.com sizden mi alıyor diye.