çiizm için idealmiş evet
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Kardeşim var, makina ressamlığı bölümü öğrencisi bu çizim programı onun işine çok yarıcak.
Benim zamanımda olsaydı bu monitör okulu 1.bitirirdim :)
Tamam danini 1.olamazdım belki ama bu monitör sayesinde çizimlerimde güzel olurdu :)
Sen şimdi bunun için dersin, monitör kaliteli çizimi sen değil monitör yapar :)
Yalan tabi :) benim çizimim güzel bu monitör sayesinde daha da güzel olur.
d2342p gibi bir monitörde çizim yapmanın keyfini hayal edemiyorum:))) Görüntü kalitesi ve parlaklığı sayesinde hatasız çizim yapabileceğiz. Tabi ben bu montörü sadece çizim yapmak için değil film ve video izlemek için de satın alacağım..Gözüm sürekli satış sitelerinde. Çıkacağı günü iple çekiyorum.
d2342p gibi bir monitörde çizim yapmanın keyfini hayal edemiyorum:))) Görüntü kalitesi ve parlaklığı sayesinde hatasız çizim yapabileceğiz. Tabi ben bu montörü sadece çizim yapmak için değil film ve video izlemek için de satın alacağım..Gözüm sürekli satış sitelerinde. Çıkacağı günü iple çekiyorum.En büyük artılarından biride görüntü kalitesi ve parlaklığından dolayı göz rahatsız olmayacak ve yorulmadan sıkılmadan saatlerce çalışabileceğiz ve daha çok para kazanacağız :)))
Ayse ben de zaten bu nedenlerden dolayı satın almak için bekliyorum. Çizim yaptıktan sonra gözlerim kıpkırmı monitörün başından kalkıyorum. D2342p monitörü ile bunun azalacağını düşünüyorum. Ekran titremesinin ve bakış açısı sorununun olmadığını bildiğim için içim rahat olacak yani. En azından göz sağlığımızı biraz daha fazla koruyabileceğiz...
valla ben bu monitörü bütün özellikleri iyi olduğu için istiyorum :9
Herşeyiyle şu anda en iyi monitör... Bakış açısıyla, ekran titremesinin olmamasıyla, parlaklığıyla...
Kesinlikle bir sürede yerini kimseye kaptırmıcak gibi..
Valla bende bekliyorum, iyice sabırsızlanıyorum. Bir yandan da sıkılıyorum.
Neden net bir tarih vermezlerki, insanlar iki arada bir derede kalıyor, birde benim gibi sabırsızlar varasa kafayı yememek elde değil.