Arkadaşlar her ay belirli şeyleri yapıyorum. Girdiğim siteler belli : Google,Chip,Bedava-Sitem,Gladiatus ve Tamindir. Bunlar dışında interneti kullanmıyorum diyebiliriz. Fakat her ay 30 YTL'nin üstünde para ödüyoruz. Bu ay yine 4.4 GB üstüne çıktı kota. Bu kota nasıl artar böyle ?
Ne yalan söyliyim her gün en az 5 saat pc oynuyorum.Ama oyunlar falan derken internete girmiyorum bile bazen.MSN'i unutmamak lazım ama birkaç resim alma dışında şarkı vb. şeyler almıyorum.
Bu kotanın bu kadar gelmesi normal mi ? Öldüm ya her ay ben suçlanıyorum. Bu kadar siteye günde ort. 5 saat girmeyle HER AY 30 ytl'nin üstüne para ödemek zorunda mıyız... ( Bu fiyat bazen 50,bazen 60 oluyor.)

Sordum bakalım etkiler mi ?
 Sordum bakalım etkiler mi ?
 google earth'de kullanıyormuş zaten, o program video sitelerini bile geçebilir uzun süreli kullanımda. çünkü yeni sürümler artık dünya görüntülerinin yanında, ekstra bilgiler vikipedia yada baska sitelerden o bölgenin linkleri yeni resimleri vs. bicok icerikte indirmekte. ama sen buda yok kesin degildir diyorsan onca söylenmiş şeyden sora bişey gelmiyor walla aklıma artık. büyü falan olmasın üstünüzde
 google earth'de kullanıyormuş zaten, o program video sitelerini bile geçebilir uzun süreli kullanımda. çünkü yeni sürümler artık dünya görüntülerinin yanında, ekstra bilgiler vikipedia yada baska sitelerden o bölgenin linkleri yeni resimleri vs. bicok icerikte indirmekte. ama sen buda yok kesin degildir diyorsan onca söylenmiş şeyden sora bişey gelmiyor walla aklıma artık. büyü falan olmasın üstünüzde