Van minut.. Google benim için bitmiştir. Bi daha da kullanmam :Bak bu gerçekten iyiydi :D
Şaka bir yana, bu gerçekten çok önemli bir mesele. Kim yapmış, nasıl yapılmış hiç fark etmez. Türk bayrağının karşılığı ne bu parti, ne de başka bir parti olmamalıdır. Umarım bir an önce bu sorun düzeltilir.
yorumsuz
Bu kadar inceleyip kendisinin bulduğuna inanmıyorum.böyle bir grup açtığında bilgilendirirsen seve seve katılırım
* Bazı Paylaşım Forumlarında açılmış daha önceden tartışılmış bir konu.
Google'den;
"google türk bayrağı akp" bu şekilde arattığında bulabilirsin.
(Bende senin ısrarın üzerine buldum).
-----
Google bu hatayı düzeltene kadar kendime Arama Motoru arıcam.
Google = 04 Ekim 2009 Pazar / 00:19'dan itibaren "Benim için bitmiştir."
-----
Facebook Hesabımı dondurmuştum, bu konu sayesinde tekrardan açıcam.
Açmaktaki amacım ise Grup oluşturup bu Hatayı tüm insanlara duyurmak ve slogan etmektir.
Katılımcı ve Anlayan arkadaşlar kesinlikle çıkacaktır. Ciddiye alınacağını ümid ediyorum.
evet millet bu çevirinin bir an önce değiştirilmesi gerekiyor. arkadaşların dediği gibi binlerce insan bu servisi kullanarak çeviri yapıyor. böyle saçma çevirilerle türk bayrağına hakaret yapılmış oluyor. herkes tanıtıklarına bu konuyu aktarsın ve google e posta mı atıyoruz sansürmü uyguluyoruz ne yapacaksak yapalım.
CapanQGLU arkadaşım bu hata ile Türklük damarların kabardı anlaşılan.Türkçe'mizde ne zamandır Q harfi O harfi yerine kullanılıyor?1-Konu içinde konu yaratma.
2-Nickim beni ilgilendirir seni ilgilendirmez. Q'nunda orda benim için bir anlamı var.
3-Diğer söylediklerin içinde Süleyman. abimi dinle. O anlatıyor.
Facebook'da bundan önce Grup oluşturmamıştım her ne kadar amatör olsada bizim amacımız insanlara böyle bir Ayıbı ve Hatayı göstermek bilgilendirmek sizlerinde desteğini bekliyorum.
Grup Adı: Google'ın Büyük Ayıbı: Türk Bayrağı = AKP Açılımı !
Grup Link: http://www.facebook.com/group.php?gid=155241107670&ref=mf
Facebook Hesabım: Mehmet Olcay Kapucu
hala öle mi düzeltilemiyor mu düzeltilmesi için napmak gerekiyor ki!!
Dogan Haber Ajansını Arıyalım Malum Tayyip İle Aydın Dogan Kavgalı:)
Telefon Numarasını Bılen Varmı Dogan Haber Ajansı nın
Arıyalım Bir Kac Kısı Ararsa Konuyu Takıp Ederler