Sanırım geçen seferki gibi olucak saat 20:04
Aktif Üyeler: 65 | Gizli Üyeler: 8 | Ziyaretçiler: 2845 || Toplam: 2918
Temennim katılımın en yüksek seviyede olması...
30 Haziran 2007 saat 21:30'da herkez burada.
ya hayırr benim anlamadığım, her 5dk de bir yeni bir üye kayıt oluyor ama % 0,1 i katılımcı
tüh ya benim işim cıktı gelemiyorum o kadar da geceden gelip ön sırada yer kapmıstım
üyelerin katılımını sağlamak çok zor,yaklaşık 50 000 üye var ve çoğu üye forumda aktif değil.güncel haber ve diğer etkin paylaşımların takipçisi.ben bunu rekor denemesi olarak algılıyorum :D şimdeden firefoxta 50 sekme açarak anasayfaya erişim hazırda.tam saatinde tüm sekmeleri tazele diyerek aktifliğimi gerçekleştireceğim.bence gelin bu rekor denemesi olsun.firefox ta Adblock özelliğini aktif edip :) sadece siyah beyaz sayfa ve yazılarla daha fazla sekme denemesine giriyorum. 21.30 da heralde internet explorer ve firefox toplam 200 sekmeyi bulursa iyidir.
Ya çok merak ettim n'olcak acaba saat 21:30'da :)).
sanırım bu çağrı yankı bulmayacak.100 ü geçerse iyi
Benim yerim Rezerve edilmiştir her halde :) ben pc başında olmuyacağım ama logın olmuş bir şekılde bırakıcağım.Katılımın çok olması ve hiç hesap da olmayan bir kitle sayısı bekliyorum hadi bakalım saatler kala bol şanslar bize :)
ümitsizim
byzihhduzeltme yapılmıstır. kusuruma bakmayınBorga-xarkadaşlar kaç kişi olacagmızı kımse bılemez.Bakalım bu aksam belli olacak. Umarım modlar kızmaz...Yazdığın mesaj hiçte Hoş değil Düzeltirsen sevinirim...
Herkesı beklıyoruz. Öyle yok ben çağrılmadım gelmıyım zıhnıyetınden kurtulun hemen. Bu davet herkese açık. CHIP forumna üye olup onur duyan herkesı bekleriz.
Böyle şeylere gerek yok....
Saygılar...
daha önce dediğim gibi cok kısa bir zaman dilimi belirledik. 2 günlük bir süreyle herkese ulaşmamız mümkün değil. Neyse önemli değil. Yinede ümitsizliğe kapılmıyorum. Ne olacağı belli olmaz. Bir sonraki denememizde 10-15 günlük bir reklam ve duyuru süresi belirleriz, daha fazla kişiyi bu durumdan haberdar ederiz. Belki o zaman daha etkili olur.
21:30 U Sabırsızlıkla bekliyorum. Şu an 73 :(
arkadaşlar ben de burdayım ama şimdi yemek yemeye ineceğim
saat 21.28 ben buradayım...
saygılar...
ewt arkadaşlar saat 21:30......
KorsanNetTeamdaha önce dediğim gibi cok kısa bir zaman dilimi belirledik. 2 günlük bir süreyle herkese ulaşmamız mümkün değil. Neyse önemli değil. Yinede ümitsizliğe kapılmıyorum. Ne olacağı belli olmaz. Bir sonraki denememizde 10-15 günlük bir reklam ve duyuru süresi belirleriz, daha fazla kişiyi bu durumdan haberdar ederiz. Belki o zaman daha etkili olur.katılıyorum neyse o kadar sorun yapılcak bır sey degıl.21.2821:30 U Sabırsızlıkla bekliyorum. Şu an 73 :(
herkese iyi akşamlar arkadaşlar :)
bende buradayım :)
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. müşterim var samsung 226 bw yi satiyorum müşteri bekliyor :D sistemde ürün fiyatıyla ilgili işlem yapiyorum sanıyorlar
ben de burdayım hayatta kaçırmam :P
bende burdayım :):):)
ama millet nerde...O kadar da reklam yaptık....