geldim geldim buradayım hocam nerede bu millet nerede bu devlett
30 Haziran 2007 saat 21:30'da herkez burada.
arkadaşlar geçmiş olsun top topu 75 kısı gelmıs
Borga-xyanlız modlardan hıc kımse yok.ya üzülmeyin arkadaşlar...Getirin dinamitleri bende çakmak var havaya uçuralım forumu eylem yapalım diğer türlü olacak gibi değil...
Borga-xyanlız modlardan hıc kımse yok.buradayız :D
en vefalı karadas_Serkan mış modaratörlerden
üzülmeyin arkadaşlar iyi tarafından bakın bir de söz veren herkes geldi..
gelenelerin hepsine teşekkürler...
Ben de geldim.
Yiyecek birşeyler de getirdim.
başka zaman daha kalabalık oluyordu forum bu gün inatlaşmışcasına kimse yok neyse söz verenler geldi
deminden beri 76 yı geçmedi
daha da geçmez geçse de anlamı kalmadı biz 21:30 dedik!!:)))
arkadaşlar herşeye rağmen yinede güzeldi.
başka bahara kaldı.gelen bütün arkadaşlara ve serkan moduma teşekürler..
arkadaşlar herken bir f5 tuşuna bassın belki sayı artmıştır sonkez
Çok özür dilerim ya unutmuşumAyrıca 81'e çıkmış.
Yemeği çabuk çabuk yedim de geldim... 1 kişi daha fazla olsun diye... Ama olmadı napalım, daha sonra tekrar deneriz... Kolaylıklar diliyorm herkese... :)
ya bi çıkış yapamadım...
1 haftalık ceza yediğimde yedek nick almıştım...
sayıyı 77 üye yapacaktım.... niye çıkmıyor siteden...
kulaklarımda kayahan ın eyvahh yine bana hüsran yine bana hasret var şarkısı yankılanıyor
83 olmuşuz... sabaha 100 ü buluruz ha gayret...
saygılar...
tuncabÇok özür dilerim ya unutmuşumAyrıca 81'e çıkmış.tuncab şimdi ayıp ettin. Bu işin mimarı sendin.Katılım zaten her zaman online olan kişiler tarafından gerçekleşti zaten. Bu her gün olan bir sayı.
Neyse, olan oldu. Uzatmayalım artık. 22 Temmuz seçimler bitsin. Ondan sonra iyi bir analiz yaparız. Genelde ne zaman foruma yüksek katılım oluyor. Hangi gün ve saatlerde araştırma yaparız. Uzun bir zaman dilimi koyarız. Foruma arada bir giren kullanıcılarında duymasını sağlarız.
1000 üyeyi online görmeden ölürsem, gözüm açık giderim bu Dünyadan.
Konu kapansın artık. Moralim bozuluyor gördükçe...
byzihh83 olmuşuz... sabaha 100 ü buluruz ha gayret...Yok artmaz daha, azalmaya başlamış bile.
saygılar...KorsanNetTeamtuncab şimdi ayıp ettin. Bu işin mimarı sendin.Valla özür dilerim ya.İnsan kendi fikrini unutur mu?Katılım zaten her zaman online olan kişiler tarafından gerçekleşti zaten. Bu her gün olan bir sayı.
Neyse, olan oldu. Uzatmayalım artık. 22 Temmuz seçimler bitsin. Ondan sonra iyi bir analiz yaparız. Genelde ne zaman foruma yüksek katılım oluyor. Hangi gün ve saatlerde araştırma yaparız. Uzun bir zaman dilimi koyarız. Foruma arada bir giren kullanıcılarında duymasını sağlarız.
1000 üyeyi online görmeden ölürsem, gözüm açık giderim bu Dünyadan.
Konu kapansın artık. Moralim bozuluyor gördükçe..
Neyse.Sayı azaldığına göre artık artmaz herhalde.Ama bir süre daha açık bırakıp içeri kaçacağım.İzninizle
--------------
EDIT:3000'in üzerine çıkmışız.Artış olmaz diyordum ama oldu.Çünkü ziyaretçiler artmış.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 30 Haziran 2007 22:50
hayır o değilde arkadaşlar.Söz veren arkadaşlar dışında
forumda olan insanlar acaba bilinçli mi burda birde o var buraya yorum yazan arkadaşlar belli hep konuştuğumuz arkadaşlar peki ya diğerleri...Dur bakayım elvis yok,boomfunck yok,omerrrr yok,hamza yok,webcam yok nerde bunlar
nerde bu devlet.Neyse bir dahakine reklamı daha iyi yaparız.Sayıyı artırırız.Bu arada 22 temmuz demişken o tarihte sandık başında müşatlik yapacağım. bir sonraki online denememizde de burda müşahitlik yapıp yoklama alacağım laz damarım bir kabarsın eylem yaparim AlimAllah herkes gelecek. :) bu arada yemek getiren arkadaşa da teşekkürler...