Arkadaşlar başlıkta da yazdıgım gıbı 30 hazıran 2007 saat 21:30'da forumda kayıtlı olan bütün forum sakinlerini foruma çağırıyoruz. Nedeni ise forum içinde en çok katılımı sağlamak. Ne kadar çok kişi bilglenirse çok sevinirim.
Umarım mesajım etkili olur.. Bütün forum sakınlerı 30 hazıran aksamı foruma beklenıyorsunuz.
30 Haziran 2007 saat 21:30'da herkez burada.
bence bu tutmıcak. Baksana 4 kısı okumus 10 dk.
kesin bir şey diyemem.ama girmeye çalışırım.
Ben en son kendi açtığım konuya mesaj yazıp çıkmıştım.Onun için görmedim konuyu.Bir sorun olmazsa kesinlikle katırırım tabii ki.Sonuçta fikir sahibi=ben
edit:
KorsanNetTeam:
1000 üyenin katılımını sağlamak zor aslında.Çünkü foruma katılımcı zaten çok da fazla kişi yok.Ama olursa iyi olur tabii ki.Görelim CHIP Online'ın sınırlarını.
edit 2:
İmzama ekledim.
Ama imzanın görünebilmesi için imzanı aktif hale getirmen lazım mesaj yazarken.
evet katılım artıyo başka
bende burada olacam, durun telefonumu kurim hemen :)
Herkesi bekliyoruz, ama galiba biraz hata yaptık. 2 gün kısa bir süre. Daha uzak bir tarihi belirleseydik belki daha fazla kişi bu konudan haberdar olurdu. Neyse bakalım 2 günde kaç kişi yapacağız. Bu konuyu okuyan herkesin bir fikir bildirmesini rica ediyorum, gelip gelmiceğinizi, katılıp katılmıyacağınızı belirtirseniz, çoğunluğun bu olaya yaklaşımı ne olacak diye daha iyi tahmin ederiz.
Ayrıca, destekleyen herkesin imzasına bu konu hakkında birşeyler yazarsa yarın ve cumartesi akşama kadar yollayacağınız mesajlarla aynı zamanda bu olayı daha fazla kişilere duyurmuş oluruz.
:D ben dediğim yöntemle 1 kullanıcı üye girişimle yaklaşık 90 misafir üye girişimle yüksek artışı hedefliyorum.cumartesi görüşürüz.
ya arkadaşlar h.sonuna neden belirlediniz.. evde olmayacağım ve ben katılamıyacağım..
30 hazıran 2007 saat 21:30'da burdayım. Hergün burda olduğum gibi... Çoğunluk sağlanırsa ne mutlu bize... CHIP gibi bir ailenin ferdi olduğum için şanslı görüyorum kendimi...
yahu beni unuttunuzmu?? bende varım ama chip online yi çökertmeyelim
21.30 evde olmadıgım saatler.Bi de kpss var bitmiş gitmiş olacak kendimi dışarılara vururdm ama tam o saatte burda olurum.5 dakka kalır giderm programa göre.
Benim beslemelerim her zaman buraya bağlı zaten.Dolayısıyla ben de...
Bende burda olucam inşallah...
maalesef ben olamayacağım .ama kalbim sizinle
kaç kişinin katılacagını görmek ıcın yaptıgımız bir hareket diyebiliriz. Rekor denemesi değil. sadece 5dk. durmanı yeterli bizim için. Aslında chıp foruma gerçekten bağlı kişiler zaten böyle bir harekete duyarsız kalmaz diye düşünüyorum. Tabı görecegız bakalım.
Erkaç sen nasıl unutulursun..