Ben artık çıkıyorum.Bir rekor olursa(hiç sanmıyorum ama) konudan görürüm herhalde.
İyi akşamlar...
30 Haziran 2007 saat 21:30'da herkez burada.
Zülfikarboomfunck yok,webcam yok nerde bunlaryapılan yorumlar arasında benimde mesajlarımı ayrıca saatleri belli koyduğum resimleri görebilirsin,belliki sıkı takip etmemişsin gelişmeyi :D
nerde bu devlet.webcam ın işi var,arkadaşının düğününde.
ben PC basinda degildim ama cevrimiciydim. katilim beklendigi kadar olmadi demek. ama CHIP bir yarisma felan duzenleseydi. 21:30 da cevrimici olan uyelerden rastgele bir uyeye en az 100 dolarlik bir hediye...
msj yeni gördüm kusura bakma borga yoksa kesin o saatte burda olurdum
BOOMFUNKMCSama ama amaaaaa ben demişdim olamıyacağım diyeee..Zülfikarboomfunck yok,webcam yok nerde bunlarwebcam ın işi var,arkadaşının düğününde.
nerde bu devlet.
geldim ama geç kaldımm...
bende geldim ama iş işten geçmiş ama gönlüm sizlerle arkadaslar
neyse arkadaşlar olan oldu gelen herkese teşekkür edıyorum. Söyleyelımde modlar kapasın konuyu daha dallanmasın
ühühüüühühühüüühühühüü
Caner GüralBende unuttum yahu :(
herkes unutmuş
aytacaliben burdayım geçmi kaldıeh biraz öyle oldu galiba, boşver üzülme.
Neyse.Bir sonraki sefere(herkesin isteği sıfırlandı ama) daha önceden çalışmalara başlarız.
tuncab30 Haziran 2007 saat 21:30-CHIP Online'ın sınırlarının öğrenildiği an'da sınırlar öğSon Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 01 Temmuz 2007 12:58
bende geç kaldım artık bir dahaki sefere
ben dün açıktım ama 21:30 da açıkmıydım bilmiyorum
AMA KONUNUN ADRESİNİ HER KEZİN İMZASINA KOYMASINI İSTEYİN DAHA ÇOK KİŞİ BİLGİLENİR
Konu biraz eskidi ama bir üzücü haberim daha var.Rekor denemesinde 3000'i biraz geçmiştik.Şu anda 3500 kişi var yaklaşık.
tuncabKonu biraz eskidi ama bir üzücü haberim daha var.Rekor denemesinde 3000'i biraz geçmiştik.Şu anda 3500 kişi var yaklaşık.Rekorla beraber forumda 50.000 üyemize kavuşma zamanı geldi.Çok heyecanlı ve büyük bir adım olucak bu üyelıkden sonrası.