Kesinlikle insan elinde zor tutuyor, kulakların nasıl taşısın =)
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Sadem 1 kere deneseler sg gözlüğü ile fpr gözlüğü teknolojisinin farkını 5 dakikada anlarlar. Aralarındaki fiyat farkını duyunca da heme fpr gözlüğünü satın alırlar..
Bilinçsizlikten, bilgisizlikten.. Araştırma yapmadan, karşılaştırma yapmadan, denemeden, fiyatını araştırmadan, kullanıcı yorumlarını okumadan 3d tv satın alırsan evet sg gözlüğünü alırsın!
SG gözlüğünü alanlar zaten bu bahsedilen insanlar.
Sg gözlüğü teknolojisini satın alanlara fpr gözlüğünden bahsetsek ve denetsek acaba ne tepki verirler?
ağlamakla kalmazlar başlarını duvarlara vururlar, biz neden sg gözlüklü 3D tv çeşitlerini aldık ta fpr teknolojisinden mahrum kaldık diye, birde fiyatının uygunluğunu duyarlarsa kahrolurlar, sakın böyle birşey yapmayın yazık onlarada :)
Evet onlar için ben de üzülüyorum. Hem fiyatı pahalı bir ürün satın aldılar hem de sg gözlüğü teknolojili bir ürün..
SG gözlüğünün göz sağlığına zararı ise paha biçilemez.
Sg gzölüğünden dolayı göz sağlığımı kaybetmek beni hem üzer hem sinirlendirir..
O kadar para ver üstüne bir de göz ve sinir sağlığından ol..Yok asla sg gözlüklü 3d tv satın almam!
Bir tane bile artısı yokki sg teknolojili gözlüğün, bulantı, baş dönmesi, electromanyetik alan maruziyeti, göz sağlığını bozması, bu kadar eksiye rağmen verdiği görüntü bişeye benzese bari; ama nerde ekran titremesi ve crosstlak sorunu yaşattığı gibi görüntü kalitesi ve parlaklığı da çok kötü.
Lg sadece fpr gözlüğü teknolojisini üreterek 3d sektörünü canlandırmadı, ekran titremesi sorununa da çözüm buldu. Sorunları bire birer azalttı ve azaltmaya devam de edecek bence..
LG attığı her adımda en iyi teknolojileri sundu bizlere, FPR gözlüğüde buna en iyi örnek.
Göz sağlığımıza ve fiyatı nedeniyle cebimize katkısı oldu..
Kesintisiz ve kaliteli eğlenceyide bize lg sunuyor, göz sağlığımızla oynamadığı, bulantı ve baş dönmesi yaşatmadığı için uzun süre rahat bir izleme yapabiliyoruz, hemde görüntü kalitesi ve parlaklığı eşşizz olan bir 3D tv'le.