3D TV'lerdeki 2D->3D çeviri özelliği olasaydı zaten kimse 3d tv almazdı. 3d yayın yapan kanallar çok kısıtlı.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
3d tvlerde en önemli özellik ekran titremesidir. LG ödül almış sırf bu yüzden. Titreşimsiz televizyon üreticisi :)))
Lg yeni çıkaracağı D2342P model 3d monitöründe ekran titremesi sorununu tamamen ortadan kaldırdığını yetkin bir kuruluş tarafından sertifikalandırarak kanıtlamış..Son Düzenleme: clairvoyant ~ 02 Ağustos 2011 13:20
LG'nin yeni seri 3D full hd, led, smart ve sinema TV çeşitlerine en iyi 3D TV ünvanı almasını Fpr gözlükleri, görüntü kalitesi,parlaklığı, çeviri özelliği, teknolojisi, mantığı, fonksiyonu, boyutu, rahatlığı, ekran titremesi ve crosstalk sorununu en aza indirgemesi, bulantı ve baş dönmesi yaşatmaması, göz sağlığını bozmaması ve uygun fiyatı gibi artıları sağlamıştır, bu artılar sayesinde evimizde ailemizle ister 3D film izler, ister oyun oynar, ister futbol gibi spor karşılaşmalarını takip eder, hatta normal yayın ve kanalları 2D'den 3D'ye çevirerek 3boyutlu eğlence yaşayabiliriz.
Şu da bir gerçek ki, normal monitörden çok daha üstün özelliklere sahip.
Bizlerde hiç memnun olmuyoruz, 3D hd, led, smart ve sinema Tv'lerin fiyatı, 3D olmayan hd, smart, sinema ve led tv'lerle hemen hemen aynı, FPR gözlük ve 3D hatta 3D çeviri özelliği bedavaya geliyor resmen.
Yüksek kalite düşük fiyat..
Artık bana 3 deseniz bile aklıma ilk LG geliyor, yeni seri 3D full hd, led, smart ve sinema TV çeşitlerlerinin harika çeviri özelliği ki bu özellik sayesinde 2D yayın ve kanalları, filmleri futbol gibi spor karşılaşmalarını, hatta oyunları bile 3D izleme imkanı buluyoruz, fpr gözlükleri, farklı teknolojisi, harika görüntü kalitesi ve parlaklığıyla en iyi 3D tv ünvanı almayla kalmayarak benimde gönlümü aldı.
Araştırıp bilmeden almaya kalkanlar ise genelde daha sonradan pişman oluyorlar.
Yok bence direk çalışanlara soruyolardır :)
Eskiden biz de satıcılara danışarak satın alıyorduk. Ama artık internet var. Forumlar var. Araştırıyoruz, okuyoruz ve karşılaştırma yaptıktan sonra satın alıyoruz. Bne 3d led tv'mi bu şekilde aldım.
Gerçekten internet bize daha çok yardımcı oluyor..
Eskiden biz de satıcılara danışarak satın alıyorduk. Ama artık internet var. Forumlar var. Araştırıyoruz, okuyoruz ve karşılaştırma yaptıktan sonra satın alıyoruz. Bne 3d led tv'mi bu şekilde aldım.öyle tabi ki bende aldığım zaman önce alan kişilerin yorumlarına bakıyorum araştırıyorum ve öyle alıyorum. Mesela daha önce bilgisayarım lg nin cd yazıcısını aldığımdada bu şekilde bilgi almıştım hala çalışıyor :) Şimdi alırsam 3d led tv veya smart tv hiç düşünmeden lg alırım. Hem fiyatı uygun hem ekran parlaklık olarak diğerlerine göre çok iyi.