Ben bu aralar müzikal ve dans filmlerine merak sardım. Dün akşam örneğin geçtim 3d led tv'min karşısına orurdum rahat tv koltuğuma ve Grease filmini izledim. Çok eğlenceliydi..
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
korkunç bir film 4 , cars 2 ve titanc
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Yüzüklerin efendisi, alacakaranlık, harry potter serileri fpr gözlük teknolojisine sahip 3D full hd, led, smart ve sinema tv'de izlenebilecek en güzel filmler bence, o aksiyonları, efektleri üç boyutlu düşünemiyorum.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Yüzüklerin efendisi, alacakaranlık, harry potter serileri fpr gözlük teknolojisine sahip 3D full hd, led, smart ve sinema tv'de izlenebilecek en güzel filmler bence, o aksiyonları, efektleri üç boyutlu düşünemiyorum.Ben düşünmenize yardım edeyim.. :))) Yüzüklerin efendisini ve Harry Potter'i pek çok defa 3d led tv'mde izlediğimden dolayı sahne sahne anlatabilriim size..;)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Çok etkilenmediğiniz bir filmi 3D TV' de izlemeye kalktığınızda eminim daha eğlenceli gelecektir.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
3d tv çeşitlerinde beğenmediğiniz oyun da film de eğlenceli gelebiliyor..
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ben düşünmenize yardım edeyim.. :))) Yüzüklerin efendisini ve Harry Potter'i pek çok defa 3d led tv'mde izlediğimden dolayı sahne sahne anlatabilriim size..;)Yaa bu bana yapılırmı computeraddict neden benim duygularımla oynuyorsun, fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı ne kadar çok istediğimi bilmiyormusun
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Yaa bu bana yapılırmı computeraddict neden benim duygularımla oynuyorsun, fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı ne kadar çok istediğimi bilmiyormusunSizi hırslandırıyorum ayse.. Hırslanın ki daha fazla para biriktirin ve en kısa zamanda 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alın..
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Sizi hırslandırıyorum ayse.. Hırslanın ki daha fazla para biriktirin ve en kısa zamanda 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alın..Hırsıma oranla maaş vermiyorlar computeraddict, bence sen beni, bizi hırslandırmıyorsun, kıskandırıyorsun, ben istemiyormuyum sanki bir an önce fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı ama olmuyor, bir türlü bütçeyi ayarlayamıyorum, gelenle giden neredeyse denk
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ayşe senin içinde para biriktirirse artık önümüzde ki 5 yıl içinde alırsınız herhaldeBu ne anlama geliyor sadem, birlikten kuvvet doğduğunu bilmiyorsun sanırım, nerden bileceksinki, bencil bir insansın sen, biz fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alma aşamasında da, aldıktan sonraki parti verip, film izleme, oyun oynama, eğlenceli vakit geçirme aşamasında da hep birlikte olacağız, sen kendi derdine yan bence.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Hırsıma oranla maaş vermiyorlar computeraddict, bence sen beni, bizi hırslandırmıyorsun, kıskandırıyorsun, ben istemiyormuyum sanki bir an önce fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı ama olmuyor, bir türlü bütçeyi ayarlayamıyorum, gelenle giden neredeyse denkAyse belki boyut bakımından küçük 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsın... Özellikle bayramdaki kampanya veya promosyonlardan...Senin bu eğlenceyi tatmanı çok istiyorum..
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ayse belki boyut bakımından küçük 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsın... Özellikle bayramdaki kampanya veya promosyonlardan...Senin bu eğlenceyi tatmanı çok istiyorum..Ben küçük ekran tv'de izleme yapmayı sevmiyorum computeraddict, bayramdaki kampanya ve promosyonları bekliyorum, iyi bir fırsat yakalarsam fpr gözlük teknolojili 3D full hd, smart, led ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilirim inşallah.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ben küçük ekran tv'de izleme yapmayı sevmiyorum computeraddict, bayramdaki kampanya ve promosyonları bekliyorum, iyi bir fırsat yakalarsam fpr gözlük teknolojili 3D full hd, smart, led ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilirim inşallah.Küçük boyutlu bir 3d tv çeşidinde ile eğlence de sınırlı olur tabi. Ancak hiç olmamasındansa daha iyidir düşüncesiyle size tavsiyede bulundum.. Umarım bayramda güzel bir kampanya olur ve bayram dönüşü sizi satın almış buluruz..
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ben baktım danini, fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, samrt ve sinema tv çeşitlerini kapsamıyor bu indirim malesef :(
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
En iyi 3d tv'lerde indirim yapmamışlar.. Biliyorlar 3d led, full hd, smart veya sienma tv çeşitlerini satın almak isteyenlerin çok olduğunu..