Sağlık olsun kurtulmuşsunuz sg gözlüğünden. Yeni aldığınız LG'nin fpr gözlük teknolojisini kullanan 3d tv'sinden memnunsunuz bildiğim kadarıyla.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
SG gözlüğünü alırken sırf o markaya güvendikleri için alıyorlar, ama sonradan büyük hayal kırıklığına uğruyorlar :(
3D tv gözlüğünün ne olduğunu bile bilmeyen insanlar var, sg nedir , fpr nedir bilmiyorlar, o nedenle sadece tv'ye, markaya, odaklı 3D tv seçimi yapıyorlar.
Yani, insanlar pişman oluyorlar hep iş işten geçince.
Evet. Fpr gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın alıyorsun ve kafan rahat oluyor..
Gerçekten en uygun fiyatlarda satışı yapılıyor.
Lg'nin 3d tv çeşitlerinin fiyatı pahalı değil ki..Fpr gözlüğü teknolojisi sadece 7$. Sadece sg gözlüğü 200 tl'den başlıyor.. Bunu da hesaba katarsak Lg 3d led, full hd, sinema ve smart tv çeşitleri pahalı olmaz..
LG' nin kullanmış olduğu FPR gözlüğü göz sağlığı açısından da göze zarar vermiyor. Ayrıca geniş bakış açısına sahip.
Sunduğu fpr teknolojisine sahip gözlüğe, çeviri özelliğine, crosstalk ve ekran titremesi sorununu ortadan kaldırmasna, görüntü kalitesi ve parlaklığına ve sayamadığım bir çok artısına rağmen full, hd, led, sinema ve smart tv çeşitleri bir çok markadan ve üründen daha ucuz, hemde en iyi 3D tv secilmiş olduğu halde.
Ayşe lg'nin bu fiyatı istemesi hakkı ve artık kampanya yapıp yanında hediyeler de veriyormuş..
Hediyeleride çok güzel, asıl şimdi almanın tam zamanı.
Bence de.. Ben satın aldığımda hem pahalıydı hem de hediye yoktu. Yanında rengarenk 7 tane fpr gözlüğü verdiler diye çok sevinmiştim..
Biz ona sevindik, yeni alıcak olanlar uçucak o zaman sevinçten.
:)) Ben olsam uçardım. Hem 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin fiyatları ucuzladı hem de hediyesi var. Uçsunlar..