:)
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Ben 3d tv' de hiç korku filmi izlemedim. Merak ediyorum açıkcası. Normal tv' de izlediğim korku filmine göre nasıl olacak diye?
Film olduğunu unutturuyorum izlerken sanki filmin içinde gibi herşeyi gerçekci sanıyorum.
Şuan da sınırlı sayıda 3 boyutlu film var. 3d TV teknolojisi sayesinde özellikle Lg'nin bu teknolojiye kazandırdığı FPR gözlük sayesinde evlerimizde 3 boyutla tanıştı. Sadece sinema gösterimi için ve sayıları bir kaç taneyi geçmeyen 3d film sayısı evde izlenebilme olanağı sayesinde hızla artacak bence, hatta öyle bir an gelecek ki 3 boyutsuz film kalmayacak.
3D LED TV'im de Fpr gözlük farkıyla izledikten sonra hangi filmi izlediğimin önemi yok benim için, futbol maçı bile izlerim :)))
Transformers 3 : Ay’ın Karanlık Yüzü'nü izlemenizi tavsiye ederim. 3D LED TV'im olsa defalarca izlemekten sıkılmam.
Bende izlemeyi istiyorum en kısa zamanda ,3D TV FPR gözlüğü ile bu rahatlığı yaşıcam bir kaç güne :)
Siber sıkı bir sinema takipcisisin galiba, daha kaç gün oldu Transformes gösterime gireli, ben izleyemedim henüz, 3 boyutluydu değilmi film, Sg gözlükler rahatsız etmedimi sizi, birde filmi nasıl buldun ?
Henüz izleyemedim ama fragman ve videolarına baktım.Efektler çok hoşuma gitti o görüntüleri 3D TV'de izlemek büyüleyici olur. Zaten bilim kurgu, aksiyon ve macera birleşimini 3D TV'de izlemek çok heyecanlı olurdu.Fpr gözlükle izlemek isterdim tabiki.
Ben de bir bakayım fragmanlara ama ben pek bilim kurgu sevmem çok saçma geliyor bana.
Acaba satın aldığımız FPR gözlüklerle sinemada ki filmleri izleyebilirmiyiz, yoksa sadece LG'nin sinema 3d, full hd 3d,3d led ve 3d smart tv çeşitlerindemi kullanabiliyoruz fpr gözlüklerimizi bilen varmı arkadaşlar.
ne güzel olurdu izlenebiliyor olsaydı :(
Sinemalar LG'yle anlaşsalar keşke, fpr gözlükleri sadece 3d tv'mizde değil sinema salonlarında da kullanabilsek ona uygun bir teknoloji geliştirseler ne güzel olurdu.
Yapsalar gerçekten çok iyi olur.
Sinema sektörü için faydalı olur, LG'nin ihtiyacı yok, LG fpr gözlükler sayesinde zaten yeterince başarı kazandı ve fpr gözlükler sayesinde 3d sinema, full hd, led, smart tv çeşitlerinden bol bol sattı, hatta geçenlerde sizlerle de paylaştığım avatar ve bunun gibi bir çok filme imza atmış ünlü yönetmen James Cameron bile fpr gözlüklere bayılmış ve görüntüler gerçek gibi, görüntü kalitesi ve renkler süper demiş, bu teknolojiyi dünyanın en iyi gözü görüp dile getiriyorsa bence, sinema salon sahipleri böyle bir girişimde bulunup sinema salonlarını ağzına kadar doldurup herkese 3d film keyfini yaşatmalı.
Süpersin danini, maliyeti benim aklıma gelmemişti nasıl büyük kar elde eder sinema sahipleri, arkadaşlar gelin biz bir sinema açalım ve filmler için sg gözlük değil, fpr gözlük verelim izleyicillerimize lg'le anlaşıp, inanın paraya para demeyiz, fpr gözlükleride sadece 3d tv'lerde kullanıldığı için hapis ettiğimiz dört duvardan kurtarır sinema salonuna taşırız :)
Bahçede 3D TV rahatlığı süper olur gerçekten.
Ne güzel fikirler var sende, gerçekten çok yaratıcısın danini, bu güzel yaz ayında bahçede yada balkonda ne güzel izlenir şöyle duygusal bir aşk filmi fpr gözlüklü 3d led tv'i farkıyla.