Ertesi gün iş var diye pazar günü canım evden dışarı çıkmak istemiyor.. Evde oturayım, ayaklarımı uzatayım (rahatıma pek bir düşkünümdür:))) ve 3d led tv'mde film veya video çevirisi izleyeyim istiyorum.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Cumartesi gecesi güzel filmler oluyor, pazarda iş yok nasılsa, cumartesi gecesi film izleyip pazar akşama kadar uyumak bana daha mantıklı ve eğlenceli geliyor.
Uyumak eğlenceli mi geliyor? :)
Benim en büyük eğlencem uyumak computeraddict, çok ciddiyim, ikinci sırada film izlemek, üçüncü sıradaysa oyun oynamak.
İnşallah en kısa zamanda fpr gözlük teknolojisne sahip 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden biri satın alabilirimde bu eğlenceme 3 boyutlu devam eder ve eğlenceme eğlece katarım.
İnsanın evinde 3d led, full hd, sinema veya smart tv çeşitlerinden biri olduğunda inanın aklına uyumak yerine hangi filmi izlesem veya hangi oyunu oynasamdan farklı birşey gelmiyor...
Valla haklısınız oyun oynamaktani film, video izlemekten insan kendisine bile bakamıyor. Gerçi 3D TV karşısında eğlenceli vakit geçirmek daha iyi geliyor.
Gerçekten çok kötü birşey olsa gerek o eğlenceyi yarıda bırakıp misafirlerle ilgilenmek, gözlerinin içine bakıyorsundur kalkıp gitselerde izlediğim filme kaldığım yerden devam edeyim diye :)
Ayse onu pek yapamıyorum ama bazı misafirlerim bize de fpr gözlüğü verin filmi hep beraber izleyelim diyorlar.. En çok sevdiğim misafir türüdür kendileri..
Evet danini. 3d tv çeşitlerinden birini ilk satın aldığınız zamnlar geleniniz gideniniz hiç eksik olmayacak..:)
Danini zaten 3D LED TV aldığı zaman film izleme partisi vericek :))
Film partisi, video partisi, oyun partisi.. Danini tüm arkadaşlarınız sizi daha bir sever olacak..:))
:D Bilemiyorumm Aklımda Çok Film Var... !