ben artık birşeyler yapıcaklarını düşünüyorum
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Bende düşünüyorum ama sadece düşünmekle yetiniyorum :)
Zaman kaybı gibi geliyor bana.. Teknolojisi gelişmiş sg gözlüğü üretsen ne olur üretmesen ne!!
Bence de, zaten SG gözlüğü teknolojisi ile yeteri kadar rezil oldular..
Dasti yine yaptı şakasını :)
Sg görünümlü fpr' ı ürettiklerinde hadi beni kandırdılar.. Lg'yi kandırabileceklerini mi sanıyorlar? Lg kendi teknolojisini kullandığı için sessiz kalmayacaktır..
O iş okadar kolay değil, LG çoktan patentini almıştır fpr teknolojili gözlüklerinin, kopya yapabilecek olsalardı 4 firma sg gözlüğü geliştirmek için toplanmazlardı.
Bu 4 marka sanırım patent için fiyatta anlaşamadılar..:))) Bu yüzden sg gözlüğü teknolojisini geliştirmek için güçlerini birleştirdiler..
Bakalım ben de merak ediyorum...
İstedikleri kadar geliştirsinler sg gözlüğü, asla fpr teknolojisine yetişemezler.
Sonuçta sg gözlüğünü yine şarj etmen gerekecek.. Yine oyunun ortasında, filmin en heyecanlı yerinde şarjı bitecek.. Eğlencen yarım kalacak.. !!! Kim ister artık sg gözlüğünü?
Kimse istemez gerçekten, ayrıca insan herşeyden önce göz sağlığını düşünmek zorunda.
İnsanların sevinerek alıyor, ama SG gözlüğü teknolojisi yüzünden kullanamıyor.
Okadar bilinçsiz kullanıcı varki, neyle karşılaşacaklarından haberleri yok, bence 3D tv'ler ikiye ayrılıyor, fpr teknolojisine sahip 3D tv'ler ve diğerleri.
Evet işte ben mağdur durumdaki insanları uyarmaya çalışıyorum..Çünkü ben bu mağduriyeti yaşadım. Mide bulantısı, baş dönmesi ve göz sağlığınızdan olma riskiniz kötü bir şey. Neden bunları yaşamak için para vereyim?