LG teknoloji olarak oldukça öne geçti, aslında hak ettiği yere geldi, reklama ihtiyaç duymadı başarısıyla bir yerlere gelmeye çalıştı ve başardı, hangi marka çıkardığı bir ürünüyle en iyi ünvanını aldı, Lg bunu başardı fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle en iyi 3D tv ünvanı aldı.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
LG çıkarmış olduğu 3D TV' lerinde ki görüntü kalitesi, ekran parlaklığı ve bunların yanı sıra FPR gözlüğü teknolojisi ile tabiki de en ön sıralarda yer almalı.
Lg 3d tv'lerde zaten 1 numara ama şimdi de monitörlerde 1 numara olma iddiası var sanırım..
LG bana kalırsa yaptığı işi diğer markalardan çok önemsediği için çıkardığı her ürün çok iddialı.
Lg kalitesini kanıtlamış bir marka, özellikle en iyi 3D tv seçilmiş Fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle.
Görüntü kalitesini gören FPR gözlüğünü deneyen herkes tercih edicektir sanırım.
Araştırmadıkları sürece en iyi 3D LED TV' ye ulaşmaları çok zor.
Araştırsalarda LG'den başka birşey bulamazlar, LG'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri fpr gözlük teknolojisiyle en iyi 3D tv ünvanına layık görüldü.
Şu anda lg 3d sinema tv' nin üstüne yok. Umarım araştırma yapıp diğer 3d tv' lerle karşılaştırma yaparak doğru sonuca ullaşıp satın alırlar..
Zaten 3D led tv almak isteyenler için başka bir alternatif bulunmuyor. Gidip görüntü kalitesi, ekran parlaklık durumu, gözlüğünün kalitesi ve de en önemli etken olan fiyatına dikkat etmeden almamalıdırlar.
Karşılaştırma yapmadan, tavsiyelerden faydalanmadan ürün satın almak hiçte mantıklı değil.
Tabi görüntü kalitesini, parlaklığını görmeden satın almak, dediğiniz gibi mantıklı değil.
Karşılaştırma yapmadan, tavsiyelerden faydalanmadan ürün satın almak hiçte mantıklı değil.Tavsiyeler çok önemlidir bence.Akıl akıldan üstündür mantığıyla hareket edenler kazanırlar. Çünkü herkesin teknolojik cihazları kullanırken önem verdiği kriterler vardır. Tavsiyeler kriterlerin gelişiminden tutun da hiç bilmediğiniz şeyleri öğrenmenizi sağlar ve bakış açınız değişerek iyi teknolojilere sahip cihazlar alırsınız.. Şahsen ben 3d cinema tv'mi alırken böyle oldu. Fpr gözlüğünün varlığından habersizdin şimdi ise ben tavsiye ediyorum.
Konu 3D tv'se karşılaştırmayada, tavsiyeyede ihtiyaç duymam, çünkü en iyi 3D tv seçilmiş LG 3D led, smart, sinema ve full hd çeşitleriyle tanıştım, fpr gözlük ve çeviri özelliği gibi artılarıyla benim gönlümü feth etmiş durumda LG.
Zaten en iyi 3D TV' yi ya araştırarak, yada kullanarak anlayabiliriz. görüntü kalitesini, FPR gözlüğünü iyi olduğunu bilemezdik yoksa.
Malesef henüz kullanmak nasip olmadı, araştırarak öğrenenlerdedim en iyi 3D tv'yi Lg'nin ürettiğini. Satış siteleri çok yardımcı oldu 3D tv çeşitleri olan full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle tanışmamda.
Satış siteleri ve forumlar sayesinde LG hakkında bilgilendik, yoksa bizlerde boşu boşuna diğer markalardan alabilirdik. Ama neyse ki en iyi 3D LED TV' yi artık biliyoruz.
Beni LG'ye ,LG'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerine yönlendirip, tanışmamı sağlayan fpr gözlüktür, göz sağlığı zaten bozuk olan biri olarak 3D tv'ler ilgimi çeksede sg gözlüğün yan etkilerini olan göz sağlığı bozma riskini, bulantı ve baş dönmesi yaşattığını ve electromanyetik dalga yaydığını bildiğim için hiç bir zaman satın almayı düşünmüyordum, takii bir gün Fpr gözlük teknolojisini duyana kadar, o günden sonra satın almak için sürekli promosyon ve kampanya takip eder oldum :)