3D TV' de oyuna alışınca bütün günün stresini üzerinizden rahatlıkla atarsınız.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Katılıyorum, hafta sonu sabahın erken saatinde kalkıp sahura kadar 3D TV başında oyun oynuyorum, çok eğlenceli oluyor. Tabi arada ailem sıkılmasın diye filmde izliyoruz.
Hafta sonları evde olduğum için en iyisi 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak. TV başına oturunca dışarı çıkmayıda unutuyorum :)
Günün stresinden kurtulmak için oturduğunuz oyunun başından sizi kim kurtaracak, günün stresine birde uykusuz gece eklenince ertesi günü düşünemiyorum, 3D tv'sini satın almış şanslı arkadaşlar, benden size tavsiye film izlemeyi de, oyun oynamayı da hafta sonuna bırakın, yoksa akşamki eğlence, sabahki işkenceye dönüşür.
Bende zaten hafta sonları oyun oynuyorum, film izliyorum. O zaman düzeltim, haftanın stresini atmak için tavsiye ediyorum :)
Hafta sonları evde olduğum için en iyisi 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak. TV başına oturunca dışarı çıkmayıda unutuyorum :)İmkanınız varsa 3d tv'de filmleri balkondan izleyin.. Biraz daha fazla oksijen alabilirsiniz..Aslında eviniz çatı katıysa daha da iyi olur. Terasta izlersiniz güneş banyosu yaparken. Açıkhava sineması gibi..
Gösterime çıktımı ki şirinler çizgi filmi, benim haberim yoktu, yoksa kesinlikle izlerdim, ne kadar eğlenceli olabileciği tahmin dahi edemiyorum.
Gösterime çıktımı ki şirinler çizgi filmi, benim haberim yoktu, yoksa kesinlikle izlerdim, ne kadar eğlenceli olabileciği tahmin dahi edemiyorum.5 Ağustosta vizyona girdi ve ben 3d olarak filmi izledim. Çok eğlendim..Çocukluğumu anımsadım.. Tavsiye ederim en kısa zamanda siz de izleyin...
Bende bu filmi izlemek istiyorum, 3D sinema TV ile.
Arkadaşlar, Şirinlerin çizgi filmini açon 3d led tv'de, takın fpr gözlüklerini gözlerinize uzatın ayaklarınızı rahat bir tv izleme koltuğunda ve eğlenmeye başlayın..Bir de anneniz size bir limonata yapsın iftardan sonra için diye...:) Özendirmek gibi olmasın :P
Danini sende en iyi 3D LED TV' yi alırsın, o zaman sende özendirirsin :)