3D tv de hangi futbol maçını tekrar izlemk istrsin
Bana artık fenerbahçe demeyin, bir galatasaraylı olarak çok sevmezdim zaten, kaç gündür heryerde fenerbahçeyle karşılaşmaktan midem bulandı :))
Bende Galatasaray' lıyım bu duruma birde 3D TV' den bakmayı tercih etmem :) Galatasaray' lı arkadaşlarımada tavsiye etmem.
Sadem bende Galatasarlıyım ve bu sene takımdan ümitliyim bence bu sene eski performansına kavuşacak takımımız.
Bu yıl her futbol maçını 3D TV rahatlığı ile izlemeliyim zaten.
Gerçekten o maçı izlemek süper olur :)
Aslında bu yıl hiç şike olmayan maçlar izleyeceğiz en gerçek olan maçlar olucak. Kimin nasıl olduğunu göreceğiz o yüzden bu sezon oynanacak maçları kaçırmıcam :)
futbol zaten eğlenceli birşey, izlemek hele de 3d tv'de izlemek çok daha eğlenceli olacak.
3D TV' de futbol izlemek çok eğlenceli olurda, kalabalık olunca sonra o evin halini düşünemiyorum.
:)
Bu yüzden o kadar kalabalığa gerek yok. Açın 3D TV' nizde futbolunuzu oturup ailenizle eğlenceli zaman geçirin.
3D TV rahatlığını yaşayanlar kendi evlerine gitmez sanırım, çok kalabalık bir aile olursunuz ve biraz eğlenceli olmayabilir, sizin için.
öyle olması sizin açınızdan daha sağlıklı olur sanırım :) :)
EŞLERİNİN KAHVE KÖŞELERİNDE VAKİT GEÇİRMESİNDEN EVE UĞRAMAMASINDAN ŞİKAYET EDEN KADINLAR EVE 3D LED TV ALSALAR, ÜÇ BOYUTLU FUTBOL MAÇI İZLETSELER EŞLERİNE BU SORUNDAN KURTULURLAR BENCE :)