BÜYÜK BİR ORAN %70 SADEM.
3D tv de hangi futbol maçını tekrar izlemk istrsin
:) TV izlerken nasıl bir pislik oluyor ? :)
3d tv de izlemek istediğim bir futbol maçı yok ama bir tenis maçı var.. Martina Hingis ile Steffi Graf' ın olaylı final maçını izlemek isterdim.
Boks maçlarını izlerken yumrukları yüzümüze yemeyelim :D
AAA TENİS DENİNCE BENİM AKLIMA İL RAFAEL NADAL GELİYOR, ONUN BÜTÜN MAÇLARINI İZLEMEK İSTERDİM 3D LED TV'İMDE.
MARİADA GÜZEL OLUR DEDİĞİN GİBİ AMA BENİM NADAL'A ÖZEL BİR SEMPATİM VAR HARİKA OYUNCULUĞUNUN YANI SIRA :)
KORKU FİLMİ İZLEYEMEM DİYEN ARKADAŞA BAK NELER İZLEMEK İSTİYOR, BENCE SEN BİZİ KANDIRIYORSUN SEN KORKU FİLMİ SEVİYORSUN, BU SAHNEYİ İZLEYEBİLEN HERTÜRLÜ KORKU FİLMİ İZLER, HEMDE 3D TV'LE 3 BOYUTLU İZLEYECEKSİN BEN 2D BİLE İZLEYEMEM O SAHNEYİ
mıke tyson"ın kulak kopardığı maçta iyi olurdu:)Son Düzenleme: aysedundarr ~ 19 Temmuz 2011 16:25
:) danini köşeye sıkıştın, itiraf et korku filmi izlediğini, kandırma bizi :)
Vahşet daha kötü bence, bende vahşet filmlerini izleyemiyorum, 2d tv'le bile katlanamıyorum ki 3d tv'le hayatta izleyemem.
3D TV' de izlemek cesaret gerektirir, izleyemediğiniz yerde FPR gözlüğü çıkartırsınız.
Televizyonu kapamak daha mantıklı değilmi arkadaşlar, yada kanal değiştirmek :)
Valla hepside çözüm istediğinizi yapabilirsiniz :)
Benim bu tarz çözümlere pek ihtiyacım olmuyor, etkilenmem çok, 3d tv'le 3 boyutlu izlesemde sonucun pek değişeceğini sanmıyorum, çünkü adı üstünde film, oyuncular tarafından canlandırılan bir hikaye sadece.