Normal bir tv'de film izlerken ne hissediyorsanız x 2 diye düşünebilirsiniz.. Korku filmi izliyorsanız ve korkuyorsanı x 2 = çok korkacaksanız..:))
3D tv de hangi futbol maçını tekrar izlemk istrsin
Danini bu senin için pekte iyi değil ama komedi filmlerinde eğlenceli olur 3D TV' de izlemek.
Bende senin için nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu :)
Geçen gün arkadaşlarımın yaptığı halı sahadaki futbol maçına gittik ve bir arkadaşım maçı videoya aldı. Maç 7-12 bitti. Maç tam anlamıyla komediydi. Ertesi gün ise maçı 2d' den 3d' ye çeviri yaparak izledik ve çook eğlendik.. İşte bu futbol maçını herzaman izleyebilirim.. Bu kadar gol atılan maçın ne kadar komik olduğunu bir düşünün...
Aslında insanlar evlenirken yada toplu bir eğlenceye giderken çekip daha sonradan izleseler çok güzel hatıra olur. Birde 3D TV' den izlemek o anı tekrar yaşamış kadar gerçekçi yapar. Çok mantıklı geldi şimdi bana en iyisi bende öyle yapim.
Geçen gün arkadaşlarımın yaptığı halı sahadaki futbol maçına gittik ve bir arkadaşım maçı videoya aldı. Maç 7-12 bitti. Maç tam anlamıyla komediydi. Ertesi gün ise maçı 2d' den 3d' ye çeviri yaparak izledik ve çook eğlendik.. İşte bu futbol maçını herzaman izleyebilirim.. Bu kadar gol atılan maçın ne kadar komik olduğunu bir düşünün...
7-12 maçmı olur harikaymış ya:):)
7-12 olması birde bunun 3D ile izlenmesi gerçekten mükemmel olmuştur. Az çok tahmin edebiliyorum :)
Lig'in başlama tarihi ileri atıldı atkadaşlar haberiniz var mı ?
Sağlık olsun artık bayramdan sonra başlaması iyi olucak aslında.
Lig başlayana kadar belli olur :)
Fenerbahçeli futbolcular değilde diğer futbolcular biraz daha tatil yapar ne güzel :)
3D TV ile futbol izlemek, bu adrenalin yanında paha biçilemez.
Muhteşem eğlenceli olur :)
7-12 olması birde bunun 3D ile izlenmesi gerçekten mükemmel olmuştur. Az çok tahmin edebiliyorum :)Sadem futbol maçını sahada izlerken ayrı 3d tv' de izlerken ayrı eğlendik...Bundan sonra arkadaşlarımızla yaptığımız aktiviteleri videoya alıp 2d' den 3d' ye çeviri yapıp sonra da izliyeceğiz.. Çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim..
3D TV' de 2D' den 3D'ye çevirilmiş herhangi bir videonun güzel olmaması imkansız bence, tabi görüntü kaliteside iyi olunca daha çok izlemek istiyor insan.