Eee sadem hani benim sorumun cevabı, danini oyun oymayı ve film izlemeyi kapsayan bir parti verse satın aldığı 3D tv'siyle, seni davet etse gidermisin, lütfen cevapla çok merak ettim, aynı şeyi kaç kez sordum :)
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Danini ilk önce 3D TV' yi alıp film izleme, oyun oynama partisi versinde o zaman düşünürüz. Şimdi ortada birşey yok, olmucak gibide o yüzden düşünmeyede gerek yok :)))
Varmısınız sadem'e inat danini'ye fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alması için yardım edelim :)
Aslında ben de işyerime bir 3d led tv satın almak istiyordum..Keşke alabilsem...:P
Siz ilk önce evinize alın ben iş yerime almasam da olur
Pardon da Sadem işyerine 3d tv çeşitleriinden birini alıyor da ben neden alamıyorum?
Sadem eleman arıyormu sizin patronlar :) Computeraddict sademin patronları çok zengin galiba, işyerlerine bile 3d tv çeşitlerinden birini satın aldıklarına göre.
Sanırım öyle. Ben evime zor satın aldım 3d led tv. İşyerime almak için bütçemi ayarlamaya çalışıyorum ama nafile..
Danini 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden hangisini ve hangi kampanyadan veya promosyondan satın alacağını foruma yaz ki başka satın almak isteyenler varsa bilgilensin.. Sen iyi bir araştırma yaparsın ve uygun fiyata bulursun..