:))...3d led tv ler ile ilgili nacizane bildiklerimi, denediklerimi yazıyorum o kadar. Bir de kendimce araştırıyorum. Fiyatlarını, ürünü alanların yorumlarını, kullandıkları teknolojileri vs.
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Bende sg ve fpr gözlük teknolojisinin detaylarını senden öğrendim lui, yoksa bu gözlükleri daha önce biliyordum, farkı anlamak için chipe girdim ve sizlerle tanıştım :)
3D TV göz sağlığı için aslında fazla araştırmaya gerek yok FPR teknolojisi en iyisi zaten.
Fpr gözlüğü teknolojisi hem göz sağlığımız için iyi hem de fiyatından dolayı cebimiz için iyi..
Anladığım kadarıyla FPR teknolojisi her açıdan en iyisi.
Geniş bakış açısınada sahip buda 3D TV FPR teknolojisinde ki en iyi özelliklerden.
Kesinlikle geniş bakış açısı sayesinde en iyi 3D TV rahatlığını yaşabiliyoruz.
Nerede oturursan otur aynı netlik, aynı parlaklık ve aynı görüntü kalitesi...
Evet görüntü kaliteside, ekran parlaklığıda çok başarılı gerçekten.
Sg gözlüğü teknolojili 3d led tv kullanırken arkadaşlarımla film izleme partisi yaptığımda kim ekranın tam karşısına oturacak diye tartışma çıkardı... Ev sahibi olduğum için en kenara ben otururdum. Yani bakış açısının en kötü noktasından ben seyrederdim.. Ama şimdi böyle bir sorun yaşamıyorum. Fpr gözlüğü ile film izlemek daha eğlenceli oluyor...
ne güzel ya hem sg gözlüğü denemiş hem fpr teknolojisini denemiş biri olarak bilgilendirmen çok iyi computeraddict :) biz direk sg kullanmadan fpr gözlüğü kullanacağız o yüzden o farkı ancak yazılanlardan incelemelerden anlıyoruz.