ben deneme sansına sahip oldum her iki gözlüğüde gercekten fark ortada
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Ne kadar şanslı ve bilinçlisiniz. Sg gözlüğü teknolojisini yaşamadan fpr gözlükle 3d fim izlemek bu eğlenceyi daha fazla sevmenizi sağlayacaktır..
En iyisini yaptık araştırarak .
Ben sg gözlüğü teknolojisini satın aldığımda bir tek o vardı. Karşılaştırma yapma şansım olmadı:((
Evet danini sen şanslısın, fpr teknolojili gözlüğü de sg gözlüğüde deneme şansı bulmuşsun, ne tesadüf ki bende deneme şansı buldum ama 3D tv çeşitlerinden birini satın alma şansını bulamadım :) :(
Ayse siz böyle yazınca ben çok üzülüyorum. İnanın satış sitelerinde iyi bir kampanya ya da promosyon görünce ilk size haber vereceğim.
Ayşe gel bana oyun oyna, film, video izle. Böylece deneme şansında olmuş olur =)
Aaaa sadem bu sensin dimi, sen yanlız eğlenmeyi, daha çok seviyordun vaktin öyle daha eğlenceli geçtiğini söylerdin, şimdi beni film ve video izlemeye, oyun oynamaya davet ediyorsun gözlerime inanamıyorum, iyimisin sen :)
Banada öyle geldi danini, sadem eğlencesini paylaşmazken, fpr teknolojili gözlüğü benle paylaşmayı teklif ediyor, inanılacak gibi değil :)
Dasti yaa karıştırmasan ortalığı olmaz sanki, parti güzel olur, parti demek daha çok eğlence demek, sadece daha önce ben tek başıma oyun oynarım, film izlerim diyen birinden bu davetin gelmesi şaşırttı bizi.
3d tv çeşitlerinde yalnızken film veya video izlemenin keyfi ayrı arkadaş veya aile partilerinden izlemenin keyfi ayrıdır bence..
Sen yine anlamadın dasti, parti vermem, tek başına film izlerim oyun oynarım diyen sademdi :)
Evet parti vermem, tek başıma film, video izlerim, oyun oynarım diyen bendim dasti :)
İstedin ama diyemedin, diyebilseydin birimiz anlardık, sademde hala dediğinde baksanıza, tek başına parti verirmiş, oyun oynar, film izlermiş, nasıl eğleniyorsan, daha eğlenceli vakit geçiriyorsan öyle yap sadem, nasılsa en yakın zamanda 3d tv'mi satın alacağım :)