Bu taş bana değildi dimi danini, çünkü ben hala satın alamadım fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini.
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Evet ya danini biz ne zaman satın alacağız yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, smart, full hd, sinema tv çeşitlerinden birini, baksana herkes bize hava atıp duruyor :(
Olmaz tabi, aslında olur ama dasti olunca 3D TV film izleme partisi daha eğlenceli olur :)
Sensiz partinin eğlencesi olurmu dasti, hem oyunda benim oyun eşim sen olmayacakmıydın, oyundan sonrada güzel bir film izleriz, yapma böyle gurur felan.
3D TV film izleme partisi benim evimde olmadığı için diyorum dasti :))
Vayy sadem bu çok ağır olmuş, Allah nasip ederde danini fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alınca seni çağırınca ne olacak, gidecekmisin ?
Sadem yaa sana danini fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın alırsa ve evinde film izlemeyi ve oyun oynamayı kapsayan bir parti verirse ve senide çağırırsa gidermisin diye sordum ama cevap alamadım, bu kez sorumu cevaplayıp merakımı giderirmisin.
Sadem yaa sana danini fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın alırsa ve evinde film izlemeyi ve oyun oynamayı kapsayan bir parti verirse ve senide çağırırsa gidermisin diye sordum ama cevap alamadım, bu kez sorumu cevaplayıp merakımı giderirmisin.bu soruya cevap vermemiş sadem hanım hala :) çok mu zor soruyorsun sen ayşe :))
parti diyince hemen kulakları kapanıyor gözleri görmüyor sademin :D
Evet arkadaşlar bu saat itibariyle sademin gurursuz ve bencil olduğunu garantilemiş bulunuyoruz :) Dasti çok zor sorduğumu sanmıyorum, tek öğrenmek istediğim danini fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birini satın aldığında verdiği partiye davet edilirse katılıp katılmayacağı :)