Bayramda yeni teknolojiler bizleri bekliyor sanırım.
3D TV'ler Göz Sağlığını Tehdit Ediyor mu?
Evet haklısınız ekelctronik cihazlarda bayrama yakın yada bayram zamanında çok iyi kampanyalar olur.
Bu sefer alabilirsin inşallah danini..
Evet maçları kaçırmayacaksın danini, buna bende sevindim :)
daninini15 sanırım şike olayı senin işine yaradı.:)) Belki iyi bir kampanya veya promosyon yakalarsın ve ertelenen futbol maçlarını 3d tv' de izlersin...:)
En iyi 3D TV alındı bile :)
Şu şike parasından azıcık ta bize verselerdi de 3D TV'mizi satın alsaydık, yoksa bu gidişle bizim kavuşma epeyce uzayacak, birşey bitiyor birşey çıkıyor, aylardır çok istememe rağmen 3D LED TV'mi alamadım:(
Evet sanırım bu konuda gerçekten şanslıyım =))
Daninini15 umarım en kısa zamanda 3d led tv' ne kavuşursun.. Satın aldığın zaman haberimiz olsun sana oyun ve film göndereceğim.. Bol bol oyun oyna ve film izle ki eski günlerin acısını çıkart:)
Bakalım önce hangimiz kavuşacak 3D LED TV'sine, 3D TV'yi bulup bizleri unutmak yok ama, küserim yoksa, aslında şimdiden arşiv yapmak lazım, aslında öyle bir başlık açıp, 3D oyun ve Film arşivlerini bizlerle paylaşmalarını isteyebiliriz arkadaşlardan, ne dersiniz?
Daninini15 umarım en kısa zamanda 3d led tv' ne kavuşursun.. Satın aldığın zaman haberimiz olsun sana oyun ve film göndereceğim.. Bol bol oyun oyna ve film izle ki eski günlerin acısını çıkart:)
not alıyorum bu yazdıklarınızı aldıktan sonra isterim filmlerimiSon Düzenleme: technomistic ~ 02 Ağustos 2011 16:42
Ayse çok mantıklı olur. 3d film arşivimiz çoğalır. Daha çok film izleyebilir ve oyun oynayabiliriz..
Valla 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak kadar eğlenceli birşey yok =)
Olur tabi 3D TV' de en sevmediğim filmi izlemek bile güzel olur. Ama oyunun yerini hiçbirşey tutamaz.