Futbol oyunu birde en iyi filmleri 3D TV' de izlemek bağımlılık yapıyor.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Yeni çıkan filmlerden birkaç tane alacağım bugün. Bayramda ailemle izleyebilmek için. Film tavsiyesinde bulunur musunuz?
Valla ben Şirinler' izlemek istiyorum, sizede tavsiye ederim.
O zaman hangi tarzda olsun, komedi, korku vs. ?
3D TV film izlerken eğlenceli vakit geçirmek değil, birde ailenizle iseniz ne izlerseniz keyifli gelecektir.
evet onu bende duymuştum, bir çok kişi tarafından da beğenilmiş..
Haklısınız sadem. Zaten ailemle çalışma hayatından dolayı neredeyse hiç görüşemiyoruz. Ancak bayramlarda bir arada olabiliyoruz. Onda da baksanıza 3d tv film ve video izlemek için program yapıyorum..:)))
3d led tv'de izleyebileceğim herhangi bir film de olur. Amaç bayramda ailemle eğlenceli vakit geçirmek..O zaman http://www.sinemix.com da filmler var, seç beğen.
O kadar eğlenceli bir aktiviteki hayatımızı ele geçirdi, ben Fpr teknolojili 3D led, smart,full hd, ve sinema tv çeşitlerinden birini satın aldığımda evin dışında program yapmam, evde rahat rahat film izlemek, oyun oynamak varken dışarı çıkacağımı hiç sanmıyorum, bu durumdan en çok annem hoşnut olacak :)
XF LUİ teşekkür ederim. Film seçerim buradan.
XF LUİ çok güzel filmler var burda izlenmeye değer.
Annem için romantik komedi, babam için aksiyon filmlerini seçeceğim. Bayramda da izlerken kulaklarınızı iyi anlamda çınlatırım..
Ailecek hep birlikte bütün filmleri izlemelisiniz bence, daha eğlenceli olur.
Evet arabaların hızı gerçekten muhteşem olur 3D TV' de.