En iyi 3D LED TV bulmuşken kaçırmayı kimse istemez ;)
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Bence forumda 3d tv çeşitlerinden satın almak isteyenler bayramda dayanamayıp ilk karşılarına çıkan kampanyadan veya promosyondan bir tane alacaklar..
Bence de alırlar, çünkü artık sabrediceklerini sanmıyorum.
Ulaşılmaz birşey değil zaten yakın zamanda alırlar.
Tabi öyle. Umarım iyi bir kampanyadan ya da promosyondan en yakın zamanda satın alırlar..
inşallah kendilerine uygun gördüklerini bir an önce alsınlar :)
Bayramda fırsat bulup satış sitelerini gezebiliceğimi, kampanya ve promosyonları takip edebileceğimi ve doğal olarak çok istediğim FPR gözlüklü 3D led,full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alabileceğimi hiç sanmıyorum, çünkü tatilde olacağım :))
Umarım eder danini, 2012'ye girmeden satın almalıyım 3D led, full hd, sinema ve smart tv çeşitlerinden birini.
Bence de bayram harçlıkları ekonominize katkıda bulunur ve artık sizler de 3d led,sinem veya smart tv çeşitlerinden birini satın alabilirsiniz..
Bence de açık olacağa benziyor :)
Dasti 3d tv çeşitlerinden birini satın alın da eğlenerek izlediğimiz videoların linklerini burada paylaşalım..
Herkes bu sefer kendi 3D TV' si ile hava atar :)
Sadem bu taş bana mıydı? Bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Ben 3d led tv'mle hava atmıyorum. Sadece ne kadar eğlenceli bir "oyuncak" olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Benim gibi hala büyüyememişlerle oyun oynamak, çizgi film izlemek için.. Ama 3d tabii..
LED TV çıkmasına rağmen plazmaların pabucu dama atılmadıysa sizinki hiç atılmaz.
Şu an en iyi 3d led tv serisinden LG 42LW650S bende. Kimse bana hava atamaz:)) Ama yakında yeni serisiHevesin kursağında kalacak ama, bende en iyi seriyi LW 650S sanıyordum senin gibi, ama bir hafta önce öğrendim ki LG'nin 3D tv çeşitlerinin içindeki en iyi seri LW 570' miş, 2D yayın ve kanalları 3D çeviriyi kullanarak 3D'ye sadece bu seri çeviriyormuş, görüntü kalitesi, parlaklığı, fpr teknolojili gözlükleri 650s serisiyle aynı tek farkı çeviri özelliği.
(LW770S, LW9500) gelince benimkinin de pabucu dama atılır.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 23 Ağustos 2011 15:53