istanbulbilişim ve bimeks çok iii
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Teknoloji hayatımızı monotonlaştırdı ama eksileri kadar artılarıda var, mesela bu satış siteleri ve satış sitelerinin yaptıkları kampanya ve promosyonlar bizler için bulunmaz nimet. Çünkü hiç birimizin mağaza mağaza gezecek vakti yok. İnşallah bu sitelerden birinin yaptığı güzel bir kampayayı yakalar ve deli gibi istediğim fpr gözlükle izleyebileceğim 3D LED TV'me kavuşurum.
Satış sitelerindeki kampanyalardan taksit yapan kredi kartlarını kullanarak peşin fiyatıyla 3d tv'yi satın alıp taksitli ödeyebiliriz aslın da.
Bimeks' te çok sık oluyor kampanyalar.
Bence de satış sitelerinde en uygun fiyat, kampanya ve promosyonları sunan site istanbulbilişim, LG 3d led tv'leri araştırıken karşılaştırdım fiyatları, en uygunu istanbul bilişimdeydi.
Sende haklısın duyduğumuz okadar haberden sonra.
Benim başımada gelmişti arkadaşlar, hiç tavsiye etmem bende internet üzerinden almayı.
Tabi özellikle bilindik alışveriş sitelerinden alınabilir.
Evet oradanda araştırılıp alınabilir.
Satış siteleri, kampanyaları, promosyonları iyi, güzel, hoşta pek bana göre değil, mesela 3d tv satın almayı düşünüyorum siteleri dolaşıyorum ama amacım fiyatları hakkında fikir sahibi olmak, alımı birebir yaparım, birde nakit ödeme gibi bir lüksüm yok taksit içinde mağazalara başvurmam gerekecek zaten, 3d tv'mi aldığım hafta işten izin almayı düşünüyorum evde doya doya keyif yapmak için, bütün gün oyun oynarım, akşamda ailemle film izlerim , ne kadar eğlenceli olur yaaaa :)
iş yerine bundan dolayı izin almak istedini söyleme sakın :)SÖYLEDİM BİLE DANİNİ :) EVDE EĞLENMEYİ ÇOK SEVERİM BEN BİRAZ EV KUŞUYUM , BİRDE 3D TV ALIRSAM ÇIKMAM BİLE EVDEN İZİN BOYUNCA, BOL BOL OYUN OYNARIM, FİLM İZLERİM, NORMAL YAYIN VE KANALLARI ÇEVİRİ ÖZELLİĞİYLE ÇEVİRİR BİRDE 3D FARKIYLA İZLERİM, AİLEME İZLETİRİM, BUNDAN GÜZEL DİNLENME OLURMU.