Bu kadar eksiye rağmen bir tane artısı olsa neyse, sg teknolojili gözlük göz sağlığını bozduğu halde ne izlettirdiği görüntünün kalitesi iyi nede parlaklığı, ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşatmasıda cabası.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Hem fiyatı pahalı, hem göz sağlığına zarar veriyor, hem film izlerken baş dönmesi hem de mide bulantısı yapıyor.. Nasıl oluyor da hala sg gözlüğü teknolojine yatırım yapılabiliyor.. ?
Umarım haklısındır danini, ama duyumlar sg teknoloji gözlüğü geliştirecekleri yönünde, ne kadar geliştireceklerse, sg gözlüğün en gelişmiş hali yok edilmiş hali bence :)
Bence de öyle olur gibi.. Sg gözlüğü altında fpr gözlüğü teknolojisine benzer bir teknoloji kullanırlar.. Fpr gözlüğünün rahatlığının farkındalar..
3D TV' de film izlemenin, oyun oynamanın rahatlığı zaten en iyi FPR gözlüğü teknolojisi ile anlaşılıyor.
Çok haklısınız arkadaşlar, sg teknolojili gözlükle film izlemenin, oyun oynamanın hiç bir anlamı yok, üçüncü boyutun tüm eğlencesini ortadan kaldırıyor sg gözlük.
Sg gözlüğü teknolojisiyle ne oyun oynanıyor ne de film izleniyor..
Sg gözlüğüne dayanma sınırı en fazla 1 ay... Sonra baş dönmesi, mide bulantısı derken sinirlerin bozuluyor.Ve yavaş yavaş 3d eğlencesinden soğuyor insan..Pardon eğlence mi dedim? İşkence diyecektim..!
Avatar, Rüzgar Gibi Geçti, Yüzüklerin Efendisi filmlerini sg gözlüğü teknolojisinde izleyeceğime hiç izlemem daha iyi. Başdönmesi ve mide bulantısının yanında sinir sistemimi de kaybetmek istemem..
Sg teknolojili gözlükle mecbur kalmadıkça izleme yapılmamalı, uzun bir film kesinlikle izlenmemeli, istensede izlenemez zaten.
Evet mecbur kalınmadıkça sg gözlüğüne 100 metreden fazla yaklaşılmamalı..Yaydığı electromanyetik dalgalardan kaçmalıyız..
Ben de yazlığıma gittiğimde -ki o da işten dolayı çok az oluyor- sg gözlüğü teknolojisini nadiren kullanıyorum. Ama film değil kısa süreli video izliyorum..