Yatarak izlerken uyuya kalmayın sakın yanlışlıkla gözlükler gözünüze batar ,dikkatli o konuda.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Eski 3d sg teknolojisi gözlüklerle tv izlerken kütük gibi kalıyorsun tv karşısında ama FPR gözlük teknolojisiyle esnek bakış açısıyla istediğin yerden izleyebiliyorsun. Artı ekran titremesi ve baş dönmesi gibi sorunlarla karşılaşmadan.
Evet ,dediğiniz gibi 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi ile crosstalk ve flicker (ekran titremesi) sorunu ortadan kalkmıştır.
Evet Sg gözlüklerde 3d tv izlerken sabit kalıyorsun bakış açısı kısıtlandırılmış başını sağa sola oynattığında ekran tamamen kararıp hiç görüntü vermiyor. Fpr gözlük teknolojisinde göz sağlığını olumsuz etkilemekten tutunda birçok sorunu ortadan kaldırdığı gibi böyle bir sorun da yaşanılmıyor.
İyi ki LG benimsemiş yoksa biz bu yüksek teknolojileri bu fiyatlarda bulamazdık.
Kesinlikle ilk denediğim zaman hayran kaldım zaten ,hiç pişman değilim aldığımada.
Aksine iyi ki almışım!
Ben de henüz alamadım LG 3D Smart TV'mi. Satış sitelerindeki kampanyaları takip ediyorum, en uygun fiyatı bulur bulmaz satın alacağım, bu arada satış sitelerinde ürünleri karşılaştırma imkanı buldum ve gördüm ki LG 3D TV en iyisi.
Bizler farkın farkındayız ama farkında olmayan bir çok insan var, hatta bir çoğu markaların bağımlığı altında, bu tarz satış sitelerinde ürün karşılaştırma seçeneğine tıkladıklarında LG 3D LED TV'lerle karşılaşıp tanışabilirler ve ne demek istediğimizi anlayabilirler.
Şimdiden çok teşekkür ederim bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Aynen, fırsat buldukça satış sitelerine giriyorum ama kaçırmışım 3d tv 'mi :(
Arkadaşlar hafta sonları çok güzel kampanyalar oluyor ,özellikle Bimeks mağazasında.
istanbul bilişimde iyi bir satış sitesi ve güzel kampanyalar yapıyor, 47LX6500 LG 3D LED TV fiyatı sadece 2.668 tl, imkanım olsa hemen satın alırdım, bir dahaki sefere :(