=)
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Aaa öylemisin sadem öyleysen bana yardımcı olurmusun fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almam için, fiyatta birşey yapmana gerek yok taksit kısmında bir kolaylık yaparsan çok sevinirim :)
LG'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini övmek için, önermek için lg'nin satış danışmanı olmaya gerek yok, zaten satış danışmanının burdada işi yok, sadece bir kere fpr gözlükle 3 boyutlu izleme yapmak bile lg fanatiği olmak için yeterli bence.
Ayse bırakın izlemeyi sg gözlüğünü ve fpr gözlüğünü yanyana incelediğinizde ve fiyatlarına baktığınızda zaten aradaki farkı anlamamak imkansız...
Ama öyle yapınca aradaki fark bazı insanlara iyi olan pahalı olandır mantığını yansıtır. Bence SG ile FPR gözlüğü teknolojisini en iyi deneyerek anlarlar. Böylece 3D TV' de FPR gözlüğünü tercih etmeleri daha kolay olur.
Sadem evet pahalı kalitelidir düşüncesi var insanımızda ama fiyatı söylemeden sg teknolojili gözlükle fpr teknolojili gözlüğü yanyana koyduğumuzda emin ol fpr gözlük seçilir, sg gözlük fpr gözlüğün yanında robot gözlüğü gibi kalıyor, birde insanlara fiyatının yüksekliğinden, crosstalk ve ekran titremesi yaşattığından, electromanyetik dalga yaydığından, bulantı ve baş dönmesiyle birlikte göz sağlığını bozduğundan bahsetsek emin ol herkes demeye bile gerek duymadan lg'nin fpr gözlüğünü satın alır.
Sg gözlüğünü fpr gözlüğünün yanına koyun.. 3d tv teknolojisiyle alakası olamayan birinden iki gözlük arasındaki farkları anlatmasını isteyin.. Sonuca şaşırmayacağınızdan emin olabilirsiniz..Gözlük kendini ele verir...
Aslında sg gözlüğü ile fpr gözlüğünün arasındaki farkı sadece 2 şeye dikkat ederek bile anlayabilirsin.Biri fiyatı, ikincisi görünüşü..
Fiyatı ile görünüşü FPR ile SG gözlüğünün en iyi anlaşılan farkı.
Sg gözlüğü aynı zamanda çok kaba bir gözlük. Fpr gözlüğü ise çok zarif. Bu senenin modasına bile uyuyor..
Sg teknolojili gözlükle film izledikten yada oyun oynadıktan sonra bulantı ve baş dönmesi yaşadığım gibi burnum ve kulaklarımda ağrıyor, o ağırlığı kaldırmıyor burnum ve kulaklarım.
Hehehehhe.. Burnunuz ve kulaklarınız için üzüldüm....:) Bende baş dönemsi ve mide bulantısı yoğun olduğundan arada bir çıkarıyordum sg gözlüğünü.. Demek ki bu molalar kulaklarımın ve burnumun acımasını önlüyordu..