Kimi insanlar küçük hayaller kurar, kimileri ise büyük ama herkes hayal kurar. Küçüğü, büyüğü onlara kalmış.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Mesela bende en çok 3 boyutlu olarak düğün videomu izlemek istiyorum, hatta çocuklarıma izletmek istiyorum bu da benim hayalim :))
Gerçektende 3D TV' de video izlemek çok eğlenceli.
olmaz mı yaaa dün akşam muhteşem bir futbol maçı vardı :) Real Madrid - Barcelona. Bu maçı şimdi 3d izlemek vardı. Neyse şimdi izleme şansımız olmasa da ilerde olacaktır inşallah :)
Evet bizde ailecek izledik, futbol maçını çok eğlenceli vakit geçirdik.
Kıyasıya bir futbol karşılaşmasıydı, izlemek çok eğlenceliydi, birde 2-2 bitmeseydi daha güzel olacaktı :)
Futbol zaten genelde beraberlik oluyor.
olmaz mı yaaa dün akşam muhteşem bir futbol maçı vardı :) Real Madrid - Barcelona. Bu maçı şimdi 3d izlemek vardı. Neyse şimdi izleme şansımız olmasa da ilerde olacaktır inşallah :)Üzülmeyin lütfen.. 3d sinema, led veya smart tv satın aldığınızda bolca vaktiniz olacak.. Eski futbol maçlarını video olarak 3d tv'nin çeviri özelliğini kullanarak tekrar izleyebilirsiniz..
Dün akşam ki futbol maçı gibi bir maç her zaman oynanmaz :) Kesinlikle 3D TV satın almaya kalktığınızda ilk o maçı izlemelisiniz.
Evet o an izlemek daha eğlenceli geliyor.
Tabiki futbol maçını canlı izlemek gibisi olamaz ama en azından bir seçenek daha var onu hatırlatmak istedim..
Ama sende haklısın, o maçı kaçırdık canlı izleyemez artık kimse ama en azından sizin seçeneğiniz uygulanabilir o zaman :)
Ligin başlamasını beklemeyin bence en iyi futbol maçlarını kaçırıyorsunuz.
Sen yine de ne zaman uygun olursan o zaman alırsın, bu maçlar her yıl oynanıyor nasıl olsa.
Tabi ne zaman iyi bir kampanyaya veya promosyona denk gelirseniz o zaman satın alırsınız..