FPR gözlüğünü denedim valla hiçte sizin dediğiniz gibi değil 3 boyutlu görüntüyü en iyi şekilde gösteriyor.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
FPR gözlüğünü denedim valla hiçte sizin dediğiniz gibi değil 3 boyutlu görüntüyü en iyi şekilde gösteriyor.dostum muhtemelen aynı üründen bahsediyoruz ama benim bugün deneyimlediğim ve "3d dedikleri meğer buymuş" dediğim ürünler şunlar http://www.akakce.com/3d-gozluk/Samsung.html
İlk kez aktif SG gözlüğü beğenen tek insansın, yakın zamanda göz sağlığınla ilgili sorunlar yaşamaya başlarsın dostum merak etme.
Fpr gözlüğü teknolojisinin üstüne bir gözlük teknolojisi yok.. Ben hem sg hem de fpr gözlüğünü kullandım..
Arkadaşlar ben de sordum zaten standdaki arkadaşa bunlar sg mi diye, öyle olmadığını söylediler, yeni felan dediler. ben o kadar hızlı değilim teknoloji konusunda;)
FPR gözlüğü teknolojisi bildiğin güneş gözlüğü gibi çok rahat. Smart TV' de oyun oynarken, internetten film izlerken bütün gün gözünde dursa bile rahatsız etmez.
Fpr gözlüğü ile hafta sonu ard arda film izliyorum...Ne bir baş ağrısı, baş dönmesi veya mide bulantısı olmuyor..
Senin televizyonun smart tv değildi değilmi computeraddict, dahili uydu alıcısı varmıydı senin televizyonunda onu merak ettim de, ama smart tv değilse dahili uydu alıcısıda yoktur.
Ayse benim 3d tv'm ne smart tv özellikli ne de dahili uydu alıcılı..:(
Üzüldüm senin adına, bir sürü kablo kalabalığı yokmuş gibi birde uydu alıcısın kablolarıyla uğraşıyorsun.
Aa üzüldüm sizin adınıza, çok harika bir özellik uydu alıcısının tv içinde olması, ben 3D tv'mi satın almadan önce iyice araştırıyorum sonra aa şuda varmış diyip üzülmemek için, şuan en iyi televizyonu buldum, LW 650s, hem smart tv, hem fpr gözlüklü, hemde dahili uydu alıcısı var.
Valla danini durdun durdun en iyi smart TV' yi aldın :)
Dahili uydu alıcısı olan smart tv en iyisi değil mi Dasti? Ayse neden 5500 satın alsın ki?
5500 modeli de çok iyi. Ama dahili uydu alıcılı olması bizleri ek bir uydu alıcı satın almaktan kurtarırken pvr özelliğinden faydalanmamızı da sağlıyor..
Dijitürk'te kayıt özelliğinin olduğunu bilmiyordum. Ama bizde dijitürk yok.. Pvr özelliği benim işime yarayabilir..
Eğer smart tv'in varsa ve bu smart tv'in uydu alıcılı ise pvr özelliğini kullanabilirsin, ama bu özelliğin garanti süresini devre dışı bıraktırdığını unutma.
Smart tv'yi satın aldıktan 2 sene sonra kullanırım ben de..