Uzun zamandır çalışıyorlar ama hala başaramadılar.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Biraz değil çok zor oldu, 4 marka için :)
Yarı sg, yarı fpr gözlük mü? Hahahaha.. Kulağa çok komik geliyor..İnsanlar bize" 4 firma birleşip bir fpr gözlüğü çıkaramadılar" derlerse diye düşünmemişler mi?
Ben ümidi kestim, onlar hala SG gözlüğü teknolojisi ile uğraşıyorlar.
Belki de onların bakış açıları, sg gözlüğü üretiyorduk bizim için birsonraki teknoloji sg+fpr gözlüğü çıkarmaktır. Bu yüzden 2012'de sg+fpr gözlüğü çıkarırlar 2013'te de artk fpr'a geçerler.. Yeni çııracakları sg+fpr gözlüğünde daha az baş dönmesi ve mide bulantısı olur..:)))
Fpr teknolojili 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerinden sonra sg gözlüklü 3D tv'ler üretmek hiç mantıklı değil, bence bu adamlar başka bir şeyin peşinde.
Fpr teknolojili 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerinden sonra sg gözlüklü 3D tv'ler üretmek hiç mantıklı değil, bence bu adamlar başka bir şeyin peşinde.Onlar ellerinde kalan ve kimsenin satın almadığı sg gözlüklü 3d led, smart tv'lerini nasıl satabilirizin peşinde!! Bu yüzden fpr teknolojili 3d tv'ler üretmiyorlar..
Aslında bazılarıda hep uygun fiyatta olanı aldıkları için en iyi 3D TV' yi aldıklarının farkında olmuyor.
:)) Görüntü kalitesiymiş, parlaklıkmış, teknolojiymiş...biz bunları bilmeyiz. Bir ekran boyutuna bakıyoruz bir de fiyatına..Tamamdır.. 3d tv'de neymiş?
Aynen o söyledikleriniz eskidendi. Şimdi en yeni teknoloji, en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip olanı tercih ediyoruz.
Bilinçli müşteri olmuşsunuz.. Bu da bir kişisel gelişimdir. Herkesin böyle olmasını dilerim. Sadece 3d tv satın almak için değil her alışverişimizde böyle olmak gerek.
Doğru olan en iyi ürünü satın almak için bilinçlenmek gerekiyor. 3D LED TV' ler için kesin bilinçli olmalıyız.
burada bence profesyonel oldu birçok arkadaşımız daha doğrusu profesyonelliklerini burada diğer kullanıcalara yansıtıyorlar. Yardımcı oluyorlar. 3d tv önemli bir konu gerçekten şimdi olmasa bile ilerde bu yazılanlara göre hareket eden çok kullanıcı olacaktır. Buradaki yazılan tavsiyelere göre hareket edeceklerini umuyorum. :)
Bir çok alıcak kişi bile ilk önce kullanıcıların yorumlarına bakıp öyle alıyor.
Ben de öyle yapmıştım. Hem teknomarketlere giderek hem de forumlardan bilgi alarak araştırdım, karşılaştırdım ve 3d led tv satın aldım..