3D LED TV olduğu için birde FPR gözlüğü teknolojisi kullanıldığı için en iyi görüntü kalitesine sahip.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Gerçekten süper görüntü kalitesi ve parlaklığı, okadar iyiki 2d'den 3d ye çeviri yaptığımızda bile kayıp yaşatmıyor, istediğimiz filmi, futbolu, sporu,oyunu, yayın ve kanalları bile kaliteli bir görüntüyle 3D izleyebiliyoruz.
Lg 3d led tv'me ödediğim paraya değdi doğrusu.. Hayatıma renk kattı. Sadece benim de değil ailem de 3d tv sayesinde çok eğleniyor. Bir de yayın kanalları sayısı artarsa balından yenmez:))
3D TV fiyatı uygun, kalitesi iyi olunca yapılmaz gerçektende.
Lg 3d led tv'me ödediğim paraya değdi doğrusu.. Hayatıma renk kattı. Sadece benim de değil ailem de 3d tv sayesinde çok eğleniyor. Bir de yayın kanalları sayısı artarsa balından yenmez:))Aynen bu konudan herkes muzdarip. Ama onun içinde bekleyeceğiz başka yapacak birşey yok :) 3d tv'niz hayırlı olsun aile boyu eğlence keyfini yaşarsınız doya doya. ;)
Ben 3d led tv satın alalı bayağı oldu. 3d tv keyfini ailemle ve arkadaşlarımla birlikte yaşıyorum dasti. Aldığıma hiç pişman olmadık aksine çok eğlendiriyor. Artık sinemaya gitmiyorum. Arkadaşlarımla sinema partilerini evimde rahat koltuklarda oturarak yapmak gibisi yok. Allah size de nasip eder umarım...
Gerçekten öyle, 3D TV eğlencenin kendisi, görüntü kaliteside muhteşem FPR gözlüğü sayesinde crosstalk, ekran titremesi gibi sorunlarda olmuyor.
Eğlence için, eğlenmek için bile dışarı çıkmam 3D tv çeşitlerinden birini alınca, bol bol film izleyip, oyun oynarım, hemde fpr gözlük sayesinde ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşamadan, kaliteli ve parlak bir görüntüyle.
Tam bahsettiğiniz gibi oluyor. Eğlenmek için evde kalıyorsunuz. Film izleyip video çevirileri yapıyorsunuz ve vaktin ne kadar çabuk geçtiğini anlamıyorsunuz bile..
Çalışırken vakit geçmiyor derdim, şimdi ne ara akşam oldu diyorum :)
3D TV ile anlamıyorum zaten vakitin nasıl geçtiğini.
Ben de anlıyamıyorum. Zaten bir diziye merak sardım mı 3-4 bölümü birden izliyorum.. Çok eğlenceli bir uğraş..
Ben iş çıkışı eve gidince 3-4 tane anca izliyorum. Tabi aralıksız izleyeceğim. Oyun ynamadan ya da video izlemeden..
Eklemede bulunayım dizilere...Ally Mcbeal, Coupling, The X Files.. Bu dizileri izlemek de çok eğlenceli oluyor..
Öyle yada böyle vakit geçiyor, ama 3D tv başında film izlerken, oyun oynarken nasıl geçtiğini anlıyamıyacağımız kadar hızlı ve eğlenceli geçiyor.
:))... Bir şarkı koyuyorlar on dakika. Denizi gösterecekler, kamera sahil boyu on dakika tur atıyor. Yeter ya yeter:)) Eğer ben 3d tv'de Türkiye'de çekilen dizi filmleri izlemeye kalksam tv yi kırabilirim. Parama yazık. Bundan dolayı ben de almim.