Biraz öyle oldu :)
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Danini 3D TV' ni hangi modelden almayı düşünüyorsun ?
Evinde kullandığın TV kaç ekran ?
Benim satın alacağım 3D led, full hd, smart veya sinema tv en az 42'' inc olacak, kocaman ekranın karşısına rahat rahat uzanacağım, fpr teknolojili gözlüğümü takıp film şöleni yaşayacağım, bir sürü film izleyeceğim ama yanlız, kendime parti vereceğim anlıyacağınız :)
Çok küçük 32''. izlediğim filmin her ayrıntısını görmek isterim ben, buda benim zevkim.
Tabi herkesin zevki ayrıdır. Ama birazda evin genişliği önemli.
Tabi göz sağlığı çok önemli ama insan 3d tv çeşitlerinden birini satın alınca en fiyakalı olanından istiyor:)) Kendini sinema salonunda hissetmek istiyor..
Hepsi lg'de mevcut, hatta sadece lg de. Diğer markalar sg gözlük kullanıyor, bu nedenle fiyakalı olsalarda, bulantı ve başdönmesi yaşattıkları gibi, electromanyetik dalgaya maruz bırakıp, göz sağlığımızı bozuyorlar, ama lg'nin, fpr teknolojisinin sayesinde kurtulduk bu olumsuzluklardan çok şükür.
Bana göre zaten en iyisi FPR teknolojisi kullanan LG 3D LED TV' ler,
Bana göre de öyle. lg 3d tv çeşitlerinde en iyisini üretiyor..
LG zaten 3D LED TV teknolojisinde en iyisi.
Hiç birşey boşuna değildir, ortada bir başarı varsa altında büyük bir emek ve çalışma vardır, lg mühendisleride fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini üretebilmek için eminim çok uğraşmışlardır ve ne güzel ki karşılığını en iyi 3d tv ünvanını kazanarak almışlar.
LG 3D LED TV teknolojisinde bütün herşeyi eksiksiz en iyi şekilde tamamlamış gerçekten.
LG nin yeni seri Cinema 3d tv lerinde yine fpr gözlük teknolojisi var. Bunun yanında
Temel değişiklikler olarak bakarsak,
1-Nano teknoloji kullanılacak (yerel karartması mümkün)
2-Dizayn olarak çok daha iyi
3-Wi-Fi için ek aparat gereksinimi olmayacak
4-240 Hz ile 480Hz tazeleme oranı
5-Ekranın bir ucundan diğerine yönelik ışık dağılımının, eskiye kıyasla çok daha eşit biçimde gerçekleşmesi