sadem ses ver :)))
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Arkadaşlar oyunun en heyecanlı en eğlenceli yerinde sizlere döndüm :) Şimdi de biraz film izlemek istiyorum, boş vaktim olursa yazarım :))
ayse hala sadem parti yaparda bizi davet eder diyemi düşünüyorsun ya sen :) boşver umutlarını kes bence :) al bir 3d filmini aç televizyonunu izlemeye başla bence :) sen ondan beklersen daha çok beklersin valla :)Yok be dasti, sademin vereceği partiden ümidimi keseli çok uzun zaman oldu, söylemesi ayıp kendisinin ümitsiz bir vaka olduğuna karar verdim
Fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almak için uğraşıyorum (para biriktiriyorum yani).
Heheheheh. Danini gerçekten çok iyiydi.. Sadem böyle yapmaya devam ederseniz daha çok beddua alırsınız daniniden..:))))
sadem oyun oynarken tuşların bozulur inş :) film izlerken fpr gözlüğün kırılır inş :) bize hava atar hareketlere bak sen :)Amin dasti amin
LG'ye şikayet edelim sademi, çok bencil diye belki LG el koyar fpr gözlük teknolojili 3D tv'sine, bence lg televizyonlarını bencillerin kullanmasını istemez
Bizde Fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın aldığımızda onla dalga geçeriz danini boşver sıkma canını.
İyi haberlerini bekliyoruz danini.. Bayram sonrası seni 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almış olarak bulmak istiyorum..
Heyecanla bekliyor olacağım; desene bayramdan sonra parti var, fpr gözlük teknolojili 3D tv'inde film izleyip, oyun oynayacağız, yaşasın, güzel haberlerini dört gözle bekliyorum danini.
3D TV film izleme, oyun oynama partisi bensiz olmaz :)
3D TV film izleme, oyun oynama partisi bensiz olmaz :)Sensiz film izleyeceğimiz, oyun oynayacağımız parti o kadar güzel ve eğlenceli olur ki, olacak ki sen hayal dahi edemezsin, çünkü sen fpr gözlüklü 3D tv'inle tek başına yaşamaya alışmışsın, paylaşmanın hazzını bilemezsin ve boşuna kendini davet etttirmeye çalışma havanı alırsın