o dalgalarda boğulmada :)
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
3 dtv de deniz dalgaları, akarsu akıntıları izlemek gerçekten çok eğlenceli.. Doğa yanıbaşınızda gibi geliyor..
3D LED TV' de izlemek değil yaşamak denilmeli. Gerçekten o anı yaşıyor gibi eğlenceli oluyor.
Çok güzel özetledin sadem, 3D tv'de yapılan izleme, izleme boyutundan çıkıyor, izlemek değil yaşamak gibi, sen daha iyi bilirsin zaten, çünkü ben henüz lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alamadım :(
FPR gözlüğü teknolojisi ile eğlenceli bir film izleme şansın olduktan sonra kesin hiç durup düşünmeden alırsın..
Sadem ben lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema çeşitlerinden birinde, şuan tam hatırlamıyorum hangi seri olduğunu, film izleme şansını yakaladım, nasıl bir eğlence olduğunu biliyorum, düşündüğüm için beklemiyorum, parasını denkleştirmek için uğraşıyorum.
O zaman en kısa sürede FPR gözlüğü teknolojisi kullanan 3D TV alabilmeni isterim :)
:)) Bencede danini çok doğru söyledin.
Satış sitelerinde de güzel promosyon ve kampanyalar yapılmaya başlandı, böyle giderse 2012'de fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birinin olmadığı ev kalmayacak ve herkes evde film izleme, oyun oynama eğlencesine ortak olacak.
Ayse 3d yayın yapan kanallar çoğalsa 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerini raflarda bulmak zorlaşır.. 3d tv'nin varlığından haberi olmayan bence çok kişi var.. 3d eğlencesiyle tanışan satın almadan duramaz..
Gerçekten bu 3D LED TV' de oyun oynamaya ya da film, video izleme eğlencesi her eve her aileye gerekli.
Arkadaşlar şaka bir yana 3d led tv'mi satın aldığımdan beri ailemle daha fazla beraber oluyorum.
Dastiii :) Sadem ümitsiz vaka boşver, parti felan vereceği yokk, o nedenle onla uğraşacağına ya benim, yada kendin için dua ette bir an önce parayı denkleştirip fpr gözlük teknolojisine sahip 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilelim :)
O eğlence için eve daha fazla vakit ayırıyorsundur, otomatik olarak ailenede, birlikte film izleyerek, oyun oynayarakta paylaşım çoğalıyor, sadece eğlence değil huzur kaynağıda galiba bu fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitleri :)
Yaa arkadaşlar bende artık evimde eğlenceli vakit geçirmek istiyorum, şimdide eğleniyorum ama 3D tv'de oyun oynamak, film izlemek başka bir eğlence olsa gerek.