satış personellerinde de,pahalı olan kalitelidir ,düşüncesi var sanırım :)
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
xf lui nin dediği gibi primlerini düşünüp pahalıyı satmaya calışıyorlar
bu devirde herkes kendini düşünür olmuş zaten
maalesef öyle
o yüzden herkes kendi işini kendi takip edicek
teknomarketlerdeki elemanlara güvenmektense tüketicilerde kendileri araştırmalı. onlar primini düşünüyorsa tüketicilerde cebini düşünmeli. 3D Cinema tv almak istiyorsan en iyi teknolojinin hangi markada olduğunu, fiyatı, kampanyaları ve satış sitelerini iyi takip etmen gerekiyor. yoksa parana yazık edersin.
teknomarketlerdeki elemanlara güvenmektense tüketicilerde kendileri araştırmalı. onlar primini düşünüyorsa tüketicilerde cebini düşünmeli. 3D Cinema tv almak istiyorsan en iyi teknolojinin hangi markada olduğunu, fiyatı, kampanyaları ve satış sitelerini iyi takip etmen gerekiyor. yoksa parana yazık edersin.
maalesef aynen öle...
ben 3d hakkında herseyi arastırarark insanlara danısarak öğrendim
tabiki de ben gidipte bir satıcının dolduruşuyla tv almam zaten.
3d tv çeşitleri kaç tane bilginiz varmı ?
3d led tv smart tv daha varmı ?
LG 'nin soruyorsanız eğer 3D smart TV ve 3D LED TV ;tabi LED TV 'lerde model farklılıkları var.
bende sadece bunlara ulaştım gözümden kaçan varmı diye sormuştum :)
LG 'de gözden birşey kaçırmamışsınız :)
hergün yeni birşey öğreniyorum. yeni modeller yeni özellikler :)
demek ki birde kullanıyor olsanız neler neler öğreniceksiniz ? :)
alınca artık kullanması kolay gelir :)herseyini öğrendim
en azından kullanırken bozmazsınız :)
ben daha önce ne esyalar bozdum ütüsünden çamasır makinasına kadar. ama bu tv yi istesemde bozamam :)
bilmediğiniz ayarları çok kurcalarsanız bozabilirsiniz,
elektronik alet sonuçta dikkatli kullanmak gerekir.
kurcalamadan öğrenemiyorum ben maalesef:)
ama 3d tv alınca kıyamam bozarım diye dokunamam::)::):):):)
3D TV 'de zaten oyun açar oynarsınız yada film ,futbol izlersiniz tek tuşla rahatlığı yaşarsınız ,çok fazla kurcalamamış olursunuz.
3d tv alıp kurcalarmıyım kendi basıma . enfazla forma ne yapmam gerekiyor diye yazarım ona göre hallederim::):) nasıl olsa servisler kadar bilgi sahibi olduk:)