3D tv de bu kumandayla nasıl oyun oynanıyor?
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
kumanda pc faresi gibi öyle düşünün
kablosuz mouse desek yeridir :)
Nintendo Wii'nin kumandası ile aynı; harekete duyarlı oluşuyla 3D Smart TV'lerde oyun oynamaya izin veriyor. (Tabi basit oyunları) :)
tv yi tanıtırlarken göstermişlerdi çok güzel düşünülmüş.
aslında wi gibi 2 kol gibi 2 tane kumadada yapılabilirdi
bir dahaki sefere yaparlar herhalde
geliştirirler herhalde bir sonraki seride
arkadaşlar ben bugün araştırdım biraz ama çoğu marka gözlüksüz 3D TV çıkarma aşamasındaymış ,ama çok kişinin yorumlarınada baktım herkes gözlüklü 3D TV 'den yana.
Anlayacağınız 3D FPR teknolojisi kullanıcıları tarafından çok tutulmuş ..
evet bende internette gördüm toshiba bu sene sonuna kadar satısa cıkarıyormuş gözlüksüz 3d tvleri . ama 20 ve 50 ekranlarda önce piyasa cıkarıcakmış. küçük ekrandada 3d işe yaramzki.
bende anlamadım neden küçük ekran cıkardıklarını bir büyük birde küçük ekran cıkarsalardı daha ii anlaşılırdı
ilk deneyimleri olduğu için belki de nasıl bir sonuç verebileceğini bilemediler ya da küçük ekranlarda daha çok beğenileceği düşünüldü.
internette tanıtımda bulunanların yazıları vardı. chipin anasayfasında da vardı 3d küçük ekrande net belli olmuyor diye.
belkide görüntü kalitesi daha yüksek net olan küçük ekranlı 3D TV yapmıştır :)
daha piyasaya çıkarmamışlar. tanıtıma çıkarmışlar. bakalım nasıl birşey çıkıcak ortaya
Büyük ekrana uyarlayabilselerdi muhakkak çıkartırlardı bence, çünkü 3D özelliği daha çok film izlerken kullanılır ve kesinlikle büyük ekran tercih edilir.
Belki gözlüksüz üretilen 3d tv çok pahalıdır. Alan ancak küçük ekranını alabilir diye düşünmüşlerdir.:))
Belki gözlüksüz üretilen 3d tv çok pahalıdır. Alan ancak küçük ekranını alabilir diye düşünmüşlerdir.:))
Buda bir bakış açısı hemde oldukça mantıklı :))))
tabiki ilk üretilenle sonra üretilen aynı olmayacaktır. geliştirirler, kullananların memnun olmadıkları özellikle yoğunlaşıp ona göre bir tv çıkartırlar ortaya