Gülü seviyorum, dikenine de katlanırım :)
LG 3D smart tv'lerin kumandasını görme şansı yakalıyanınız varmı arkadaşlar ?
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
3d tv smart tv nin magic motion kumandası hareket sensörlü, çalışma prensibi olarak pc mousena benziyor sağa sola hareket ettirip seçmek istediğiniz menünün üzerine gelip ortada ok gibi bir tuşla seçim yapabiliyorsunuz iyice basitleştirilmiş.
3d tv smart tv nin magic motion kumandası sadece 3D'leremi özgü yoksa LG'nin tüm televizyon yelpazesinde varmı ?
Benim bildiğim Lg'nin Cinema 3d tv'leri smart tv oluyor. Cinema 3d tv'lerde bu özellik var.
Süper bir şey Magic motion kumanda böyle bir keyif yok bence.
3D Smart TV'lerde wireless var, facebook, yotube gibi programlarda yüklü, birde mause gibi kumandası var ee bilgisayarı açmaya gerek kalmadı, koltuğumuzda uzandığımız yerde bu özellikler sayesinde internetten yapılacak bütün işlerimizi yapabileceğiz, 3D TV eğlencesinde sınır yok sanırım.
Evet bu şekilde 3D TV 'ler daha kullanışlı ve eğlenceli olduğu için biraz yüksek fiyattalar ,içi boş bir ürüne o kadar fiyat verilmez yani.
Benim merak ettiğim sınırsız bakış açısı, görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip 3D smart tv'lerin birde bu bilgisayar gibi kullanma özlellğini keşfettikten sonra bizi ekran başından hangi güç kaldıracak ? SG gözlüklü olsaydı bu televizyonlar istemesekte mecburen kalkardık verdiği rahatsızlıklardan dolayı ama FPR gözlüklerde göz sağlığını bozacak, mide bulantısı ve baş dönmesi yaratacak herhangi bir olumsuz faktör olmadığı için o ekranın başından nasıl kalkacağımızı merak ediyorum ben kalkamam sanırım, ürünü aldığımda bir süre yazılarıma ara verirsem gelip beni ekranın başından ayırın lütfen :)
Siz bayağı etkilenmişsiniz Lg'nin 3d tv teknolojisinden sayın aysedundarr. Haklısınızda aslında burda en önemli fark yaratan fpr gözlüklerin özellikleri oluyor.
ŞU yönden çok sorun oluyor ;bütün gece 3D TV izlemekten alamıyorsunuz kendinizi ,çok geç saatlere kadar TV başında oturunca bu sefer sabah kalkamazsınız ve genelde geç kalır ,bir süre sonrada işinizden olursunuz ;)
Veeee böylece 3D TV 'niz artık tamamen sizindir :D
ŞU yönden çok sorun oluyor ;bütün gece 3D TV izlemekten alamıyorsunuz kendinizi ,çok geç saatlere kadar TV başında oturunca bu sefer sabah kalkamazsınız ve genelde geç kalır ,bir süre sonrada işinizden olursunuz ;)
Veeee böylece 3D TV 'niz artık tamamen sizindir :
aynen öyle :) kulağa kötü gelmiyor
Kulağa kötü gelmiyor ama bir süre sonra ,evin ihtiyaçlarını karşılayamayınca size kötü gelebilir :)
Kulağa kötü gelmiyor ama 3d smart tv' isini benim gibi taksitle almayı düşünenlere benden tavsiye taksitler bitene kadar televizyonunuzu kurdurmayın, yoksa taksitler bitmeden işsiz kalırsınız 3d tvnizde elinizden gider :(
Üç boyutlu görüntü şahane birşey, ama her güzel şey gibi bu boyutunda kötü yanları vardı, bir kaç saatlik görsel şölenden sonra en önemli duyu organım olan gözüm sağlığını kaybetmeye başlıyordu,ekrandaki titreme midemi bulandırıyor ve başımı döndürüyordu, görüntüler iç içe geçmesin ve görüntü kaybı olmasın diye saatlerce sabit kalmaktan vücudum kas katı kesiliyordu, bütün bunlara Sg gözlük sebep oluyordu
Taki LG 3D LED VE 3D SMART TV çeşitlerini ve bu teknolojinin en önemli parçası olan FPR gözlüklerini çıkartana kadar. Bu teknoloji sayesinde öncelikle kaybetme riski taşıdığımız göz sağlımız korunmuş oluyor, elektronik olmadığı için herhangi bir electromanyetik dalgaya maruz kalmıyoruz, ekranda titreme ve görüntülerde iç içe geçme olmadığı için mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamıyoruz, sınırsız bakış açısı sunduğu için rahat rahat izleyebiliyoruz, görüntü kalitesi ve parlaklık sayesinde gözlerimize bayram ettirmiş oluyoruz, ev ortamında ailecek izlenebilecek maçlar, filmler ve oynanabilecek oyunlarla sınırsız bir eğlence sunuyor 3D tv'ler bana.
Şimdi siz cevaplayın bu özellikler, bu keyif sizi de cezbetmez mi ?