Her zaman ki gibi :))
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
3D LED TV' de çıkarmış olduğu en iyi FPR teknolojisi ile aştılar.
FPR sadece LG' nin sahip olduğu en iyi teknoloji, onun dışında hiçbir markanın sahip olamayacağı bir teknoloji.
4 marka bir araya gelmesine rağmen hala birşey yapamadılar.
Nasıl bir teknolojiye sahipmiş bu fpr gözlük, kaç firma bir araya geldi yine de benzer bir ürün yapmayı başaramadı :)
Bence yanılıyorsun lui, gururlarına yediremiyecek olsalardı lg'ye fpr gözlük teknolojisi için teklif götürmezlerdi :)
Kimse kabul etmezdi ki zaten.
Fpr gözlüğü teknolojisinin patenti Lg'de. İstediği parayı vermedikleri için Lg kabul etmemiştir bence.
Bence LG en iyi teknolojisi için yüksek fiyat istemesi gayet normal.
Teknolojide bu kadar öndeysen daha fazla fiyat isteyebilirsin...
Aslında şuan için en iyi olan teknoloji FPR gözlüğü, LG paylaşmak istememekte çok haklı.
En iyi teknoloji ve en uygun fiyat fpr gözlüğü teknolojisini işaret ediyor..
Fpr gözlük teknolojisini lg talip olan marklarla paylaşsa aynı ürüne yine 2-3 misli fiyat ister bu adamlar, insanları kazıklamaya alışmışlar bir kere :)
Orası kesin.. Büyük markalar zaten isimleri sayesinde kazanıyorlar. Haklarını yemeyelim iyi ürünler üretiyorlar ama Lg'nin farkı fiyatı..
Harbiden LG nin reklamlarını hiç tv kanallarında billboardlarda falan görmüyorum. Adamlar 3d tv'de pasif fpr gözlük teknolojisi gibi çok sıkı bir yenilik yaptılar. Ama sıkı teknoloji takipçileri dışında insanların çok haberi olmadı sanki. Mesela ben tesadüfen öğrendim. O da forumlardan falan. Diğer markaların en ufak bir yeniliği bile reklam olması için bir sebep.
Lg'nin reklamlarını ben de görmedim. Belki de rekmama ihtiyaç duymuyordur. Ürettiği ürünlerin kalitesine o kadar güveniyordur ki "reklama neden büyük bir bütçe ayırayım" diyordur.. Görüntü kalitesi ve parlaklığı çok iyi, en geniş bakış açısına sahip, ekran titremesi minimum, fpr gözlüğü teknolojisini o çıkardı...En iyi 3d tv ünvanı onda...Daha ne olsun..