Zaten 3d tv'de tvyi önemli kılan görüntü kalitesi ve kullandığı gözlük teknolojisidir.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Evet FPR gözlüğü teknolojisi 3D TV' lerde çok iyi tuttu.
Öyle tabi başka türlü tutmaz ki zaten.
Böyle yapmaktada haklıyız. Çünkü kimse verdiği paranın boşa gitmesini istemez.
ASLINDA LG 3D TV'LERİN GÖZLÜKLERİ OLAN FPR GÖZLÜĞÜNÜ DENEME İMKANI BULMASAMDA ALIRDIM, ÇÜNKÜ RAKİPLERİ BİLE BU TEKNOLOJİNİN PEŞİNDE OLDUĞUNA GÖRE MUHAKKAK ARTISI OLDUĞUNU ANLARDIM.
Sizin düşündüğünüz de mantıklı aslında.
Ben önce kullananların yorumlarını okuyorum sonra gidip deniyorum. Ondan sonra alıyorum.
ODA MANTIKLI AYSİM HATTA EN DOĞRUSU, BEN HANİ BU TARZ İMKANIMIZ OLMASAYDI BİLE SIRF RAKİPLERİ BİLE ARTILARINI KABUL ETTİĞİ İÇİN BİR ÜRÜNÜ TERCİH EDERDİM DEMEYE ÇALIŞTIM, ÇÜNKÜ RAKİPLER HEP KARALAMAYA ÇALIŞIRLAR, DEMEKKİ LG'NİN 3D TV ÇEŞİTLERİ VE FPR GÖZLÜKLERİ OKADAR İYİKİ ADAMLAR ÇAMUR ATAMIYOR, BU TEKNOLOJİYİ KULLANMAK İÇİN TALİP OLUYORLAR VE LG'NİN 3D TV TEKNOLOJİSİNİN EN İYİ OLDUĞUNU KABUL EDİYORLAR, RAKİPLERİ BİLE KABUL EDİYORSA BEN GÖZÜM KAPALI ALIRIM.
Doğru söyluyorsun aslında, o kadar iyi markanın arasında 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi ile büyük bir fark atarak en öne çıkan LG' yi artık diğer markalarla kıyaslamıyorum bile.
Öyle ama diğer markaların birde FPR gözlüğünün uyumlu olabileceği 3D LED TV yapmaları gerekiyor ki, görüntü kalitesi güzel olsun.
3D TV GÖZLÜĞÜ OLARAK BİLDİĞİMİZ FPR GÖZLÜĞÜ SADECE EKRAN TİTREMESİNİ DEĞİL, PARAZİT(CROSSTALK) SORUNUNU DA ORTADAN KALDIRARAK MİDE BULANTISI, BAŞ DÖNMESİ VE GÖZÜ ÇOK YORMAKTAN KAYNAKLI GÖZ SAĞLIĞININ BOZULMA RİSKİNİ VE SG GÖZLÜKLERLE MARUZ KALDIĞIMIZ ELECTROMANYETİK DALGA SORUNUNU DA ORTADAN KALDIRIYOR.
Tabi ki, 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi göz sağlığını etkilemeyecek şekilde tasarlanarak, tv izlerken bakış açısı rahatlığınıda yaşatıyor.
EVET YA BAKIŞ AÇISI SÜPER DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR ÖZELLİK, BEN UZANARAK TV İZLEMEYİ ÇOK SEVERİM, 3D TV'Yİ KURUP KARŞISINDA PUT GİBİ OTURABİLECEĞİMİ HİÇ SANMIYORUM, FPR GÖZLÜK KURTARDI BİZİ BU İŞKENCEDEN.
put gibi oturunca işin eğlencesi kalmıyor, tv izlemek keyif işi eğlenmek ve dinlenmek gerek, özellikle 3d tv lerde istesekte put gibi oturamayız ki, izlediğimiz filmin, yayının okadar içine giriyoruz ki reflekslerimizi kontrol etmek imkansızlaşıyor.
Uzanacaksın koltuğuna, açacaksın 3D TV'ni, alacaksın magic motion kumandanı eline, çalıştıracaksın 3D TV çeviri özelliğini, takacaksın FPR gözlüklerini, kanal kanal dolaşıp film arayacaksın, belki bir spor karşılaşmasına takılacaksın, futbol olur basket olur fark etmez, kafana göre bir şey bulamazsan internete bağlanacaksın ya facebook ta takılırsın yada youtube'a girip video izlersin, eğer sıkılırsan açarsın güzel bir oyun, uzun lafın kısası bu televizyonda yok yok, böyle bir televizyona sahip biri asla sıkılmaz, alın size eğlenceye yeni bir boyut.