32 tane ziggurat var arada bul bakalım:))))))))))
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
mc_emrebeyler bence şu c++ dilini bi arştırın eğer bnla ilgili küçüçük bi bilgisi bile olan varsa bana c++ ile ilgili bi program tavsiyedostum bir ara c++ kullandım.turbo c++ ve dev c++ kullandım.
vlla isler cok karisti burayı toparlayan bskn gibi bisi lzm olcay yk zaten bi arabi arkadaş isim fln topluyodı görevleri gndrn fln diyodu onada ö.m attım oda uçtu galiba biri şu projenin başına geçsin
freddy bişe merak ettim bi ara C++ kullandım derken neyi kastediyorsun C++ bi proğrammı ki?bnm bildiğim proğramlama dili değil mi?bu kodları yazıp derliyorsunuz derleme proğramıyla uyulamadostum dediğin gibi c++ programlama dili ve sen bunu turbo c de ve dev c++ üstünde kullanabilirsin..
mesaj atarsk konu ck uzar zor olur özel mesaj atalım yada konuyu bska biyere tsiyalim
Arkadaşlar bir düşüncemi sizlerle paylaşacağım. Gördüğünüz gibi liste malum çok uzun bu listeyi gruplara bölelim grup başkanları olsun vs. her grup bir oyun yapsın hem daha çabuk işlem görmüş oluruz. Daha da önemlisi zamandan kazancımız büyük olur.
=================
CapanQGLU
Mustafa Can
YasinC
mc_emre
fredddy
furkan_dikili
eMacH
loseface
Vxone-e3
xf55
dextercan
HPQ-User2
ahmet sefa
I_LoreNzo_I
emrekayhan
PROFESÖR
venete1504
ygz79
Mr.Death
trgt33
canerece3
Lyder
Mucit XP
Son_Kral
Axai
Qktay
Zayed
Bilgifrm
Bestash
Tolgahanter
Rifat384
MeLiHh
Selm
draken
zaer
=================
Düşünceme katılıyorsanız öyle yapalım bu listeyi grup halinde hazırlıyayım.