fredddydostum harikasın, benim demek istediğim işte bu kuru eleştiriyle hiç bişi olmaz. açıkçası bi önceki yorumunu beğenmemiştim... ama bu gerçekten güzel oldu..bizzimkinin adı sarı çizmeli mehmet ağa olsun
şimdi benim sorum var:)
adam haritayı aldığımızı anladı sap gibi beklemez birşeyler yapmaya çalışır... ama ne???
arkadaşlar bu arada senaryo isimleri önerin çok ilginç olmamakla beraber çok sıradanda olmasın:)
nese haklısın sap gibi beklemez. o kısmı sole bağlarız adam bizi aramış aramış ama bulamayıp vatana donerken bizle senaryomdaki uçakta karşılaşıyor.
NASI
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
ama bizim senaryo üç bölümden oluşuyor, orayı gözden kaçırma adam hazineyi alamıyo sadece bi noktaya kadar ilerliyor, daha sonra oğlu, daha sonra onun oğlu..
yani geçmiş , şimdi ve gelecek...
hmm ben ii düşünüyüm ama olaya crysis deki gibi canavarlar karışırsa güzel olur. çünkü onlarla teke tek kaldınmı olduresin geliyo yani; gelin lan hepinizi gebertecen sıkıyosa gelin lan!
dio insan içinden o güzel olur madem işin içine geçmiş gelcek var gelecekte makinalar olsun oyun uzun soluklu olcak gibi ayyy oyunu piyasaya sürelim kazandığımız parayı katılımcılar paylaşsın süppper olur!
hakikaten hayata geçerse ve ismi duyulursa çok güzel olur. ilk olarak birinci bölümü bitirelim, ikizci ve üçüncü bölümde tecrübeleniriz..
bu arada diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum. yoksa buraya uğramıyorlarmı:)
KaaN06Bende katılacağımm!!!tabiiki dostum.. listeyi galiba oLc001ReiS yada Mustafa Can tutyordu..
ayrıca gruba bende girdim beyler mesajda attım ozelden artık bi başlayak beaa veya msn leri grublar birbirine yollansınozaman herkes kendi bolumlerinde rahat calışır artık başlayalımmm oyunun adı sarı çizmeli mehmet ağa olsun!:D
yha ben ozeldende mesaj attım yeter ben de ktılcam senaryo oyunu tanıtma gibi işlerde büyük katkım olur
diğer adam bizim karaktere tuzaklar kursun onları geçmeye çalışsın en son adaml kapışşın
ayrıca bence oyunu 3 oyun olarak ayrı ayrı yapalım
1.haritayı çalma
2.tuzaklardan kurtulma ve adamı haklama
3.hazineyi bulma
fikirlrinizi bekliyorum
prince of persia gibi olcak D:
eMacHdiğer adam bizim karaktere tuzaklar kursun onları geçmeye çalışsın en son adaml kapışşınoyunu bizim düşüncemizde üç oyundan oluşturmak..ayrıca bence oyunu 3 oyun olarak ayrı ayrı yapalım
1.haritayı çalma
2.tuzaklardan kurtulma ve adamı haklama
3.hazineyi bulmafikirlrinizi bekliyorum
prince of persia gibi olcak D:
geçmiş, şimdi ve gelecek...
ama biraz hayal gücü katarak robotlarla savaşması daha iyi olur. hem robotların keskin çizgileri olduğu için modelleme yaparken bir insan şeklinden daha az noktaya sahip olur.
Son Düzenleme: fatihturan ~ 24 Haziran 2009 09:34
arkadaşlar senaryo için bir kaç bir şey soracağım..
1-senaryodaki isimler (çok sıradan olmamakla beraaber çokta ilginç olmasın. tarihteki Türk isimleri olabilir Barbaros, Piri daha eskilerde olabilir.)
2-senaryo Türkiye'nin neresinden başlayıp ortadoğunun hangi gizemli ülkesinde veya şehrinde haritayı bulmakla bitsin. (senaryo dediğimiz gibi 3 bölüm buradaki duraklar nereler olabilir. örn: ayasofya camiinin altındaki bir tünelde başlar sonra musul, ordanda kudüs ordanda ... vs.)
3-oyunun tarihleri. örn. 1. oyun 1975-1991, 2. oyun 1992- 2013, 3. oyun 2014-2032 gibi..
tarihler belli olursa oyunda kullanılacak silah vb aletler zamanına uygun olur..
elimdeki senaryoda sadece hikaye var, ayrıntılarla daha iyi ve güzel olur.
birde oyunun hikayesinde başka oyunların hikayesine bağlı kalmayın..
yha şimdi tamamda bu oyun geçmişte başlıcak kahramanımız gelecektede hazineyi bulacakda gelecekte haritaydı hazineydi olurmu, gelecekte millet o hazineyi cektan bulur o hazine bulma kısmının yerina başka bişey koysak
hazine dediğimizde içinden altın çıkacak değil. hazine dediğimiz şey kimsenin sahip olmadığı emsali görülmemiş bir şeyde olabilir.
Abi Cevat Yerliye mesaj atak bize bir cryenginenin motorunu göndersin olmazmı
ne oliyi burda
oyun felan bizde katılalım da
YasinCAbi Cevat Yerliye mesaj atak bize bir cryenginenin motorunu göndersin olmazmıdostum biraz daha kabul edilebilir istek gönder bence
ama önceki cevapları okuduysan havok fizik motoruyla diyorum ben, hem ücretsiz hemde sayfayı ziyaret edersen bilindik birçok oyun ve animasyon filmi yapılmış. belki cryengine 3 gibi olmaz ama idare edecez
geçmiş şimdi gelecek olurda geçmişde adam napcak
seş olabilir adam haritayi sakla geçmişte sonra onu korumaya çalışır
eMacHgeçmiş şimdi gelecek olurda geçmişde adam napcakaslında üç kuşak düşünüyorum.seş olabilir adam haritayi sakla geçmişte sonra onu korumaya çalışı
önceki yanıtlarımda okumadıysan senaryo özetini bulabilirsin..
YasinCAbi Cevat Yerliye mesaj atak bize bir cryenginenin motorunu göndersin olmazmıresmen koptum yav onların yaptığı oyun motoru ne kadar biliyor musunuz :D lisansı bir oyun için 450.000$ diye duymuştumSon Düzenleme: PrQmatHeuS ~ 25 Haziran 2009 10:34