oLc001ReiSFreddy, Senaryonu paylaştın mı ?dostum üzerinde çalışıyorum, dediğim gibi hem sınava hemde senaryoya çalışıyorum. yanlış anlaşılmasın ikisinin ağır geldiği felan yok, çokta güzel oluyo:) bu arada diğer arkadaşlar oyunun diğer özellikleriyle uğraşsın fps creator mu yoksa önceden dediğim gibi havok motoruyla mı çalışılacak. ona karar verilsin ve hangisiyse onun üstünde araştırma yapılsın.Tamamen bitirip paylaşırsan çok sevinicem, herkes seni bekliyor harita vs. İçin.
Arkadaşlar ben burdaydım, Hep burdayım.
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
PrQmatHeuSresmen koptum yav onların yaptığı oyun motoru ne kadar biliyor musunuz :D lisansı bir oyun için 450.000$ diye duymuşhavok motorunada bak bi, cryengine kadar olamasada çoğu oyunda ve animasyon filminde adı var ve bildiğim kadarıyla ticari amacın yoksa ücrtsiz dağıtılıyor.
PrQmatHeuSresmen koptum yav onların yaptığı oyun motoru ne kadar biliyor musunuz :D lisansı bir oyun için 450.000$ diye duymuşYaw o kadar para kırıyorlar ne olmuş bir izin verseler bi yerlerimi düşer
Türk ün Türk den başka dostu yoktur oda Türk izin verir sahibi değilmi Cevat Yerli ben CEO su diye duymuştum
Oyunu yaptınız mı arkadaşlar.Oyun motoru arıyorsanız bizim hurda araç var onun motorunu verem.Alınmayın espirisine.
YasinCYaw o kadar para kırıyorlar ne olmuş bir izin verseler bi yerlerimi düşerhadi oyun motorunu verdi diyelim,
Türk ün Türk den başka dostu yoktur oda Türk izin verir sahibi değilmi Cevat Yerli ben CEO su diye duymuş
C++ programlama ve DirectX bilen varmı aranızda ?
oyun motorları ile ğraşacak kadar ileri seviyede kimsenin olduğunu düşünmüyorum ++ olaraktan bilen olsa bile bir iki kişi olur ondan da oyun ekibi olamz biz proğlama istemeyen fsb gibi proğramlarla ilk oynumuzu yapalım ondan sonra kendimizi geliştirip C++ ve javayı iyice öğrendikten sonra o oyun motorlarını kulanmaya çalışırız ki bu a çok uzun bir süreçtir adamlar C++ ve javayı öğrenmek için 2 yıl üniversite okuyorlar
doru biyere parmak bastın ilk oyunu bi yapalım sonra o işler
tabi biraz elimizi hızlı tutmamız lazım acaba keç kişi fsbc creatoru indirrip kullanmayı öğrenemye çalıştı kaç kişi bunlarla alakalı makale okudu bilgi edinmeye çalşıştı burada hadi başlayalım başlayalım diyenlere www.oyunyapimi.net adresinden fsb creator indirmeden önce bişeler öğrendikten sonra indirin ugulamalı olarak öğrenmeye çalışın hadi başlayalımm
evet beyler hadi hadi diyenler başlayabilir
arkadaşlar siz programlarla uğraşın senaryoyu hazırlıyorum..
bi bitsin.. ki az kaldı:)
mc_emre proğramla biliyor musun?Veya hiç hsavok la ilgili bir şeyler araştırdınmı biz fsb creatoru öneriyoruz nednlerimiz var proğramlama gerektirmiyor kullanımı basit öğrenmek için kaynak var eğer sende bu tür bi açıklama yaparsan karşılaştırırız hsavok la fsb creatoru
Havok behavior tool yüklü şuanda bilgisayarıma, eğer gerekirse bu progamı araştırım Size göre Kolay olandan başlamamız gerekiyor ama bence öyle değil yapacaksak kendimize özgü bişe yapalım daha önce buna benzer bi yanıt wermiştim bu konuya destekleyende olmuştu
arkadaşlar senaryo çok iyi gidiyor bilginiz olsun.
adı da : Ziggurat