Havok Behavior Tool'u kulanmıyı bilen arkadaş warsa yardım etsin bişe anlamdım
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
bende bende bazı programlarla karakter modellemesi yapabiliyorum bende katılıyımmm!
Katılanlar:
oLc001ReiS - (yönetici)
Mustafa Can - (site admini)
mirklelam - (özel efek ve animasyon)
eMacH - (Grafik)
eski listeden
----------------
fredddy - Senaryo Yardımcısı, Grafik
mc_emre - Ekip Başkanı, Ses ve Müzik
I_LoreNzo_I
ahmet sefa
emrekayhan
PROFESÖR
venete1504
ygz79
Mr.Death - Yazılım ve Oyun Tanıtım Başkanı
trgt33
canerece3
YasinC
Lyder
Mucit XP
Son_Kral
Axai
Qktay
Zayed
Bilgifrm
Bestash
Tolgahanter
Rifat384
MeLiHh
Selm
draken
siz de isminizi ve yapacağınız işi özel msj atarak bildirin
ayrıca;
oLc001ReiSUzun bir aradan sonra Herkese Merhabalar, tanımayan tanıyor ama kendimi kısa ve öz bir geçeyim.oLc001ReiS
16 Yaşındayım ve Lise 2.Sınıf Öğrencisiyim. Sakın büyük birisi sanmayın...Şimdi arkadaşlar liste çoğaldığından dolayı tam olarak dağıtamadım, bu konuyu baştan aşağı göz geçiyorum "Bu Mesajımda Göreceksiniz" Yanlarında görev ismi yazanlar oyun yapımında da yardımcı olacaktır "Yanlış Anlamayın" Özel olarak ek görevleri bunlar...
Dikkat: "BEN BU İŞİ YAPARIM"
Arkadaşlar Yazılım veya Oyun Tanıtımı Hazırlayacak Arkadaşlar Arıyorum. Oyun Yapımları bittiğinde "Oyun Tanıtımını Hazırlayacak" Diğer Ekip çalışanlarını kullanılacak "Yazılımlar Hakkında Bilgilendirecek."
Katılmak İsteyen Arkadaşlar Bana Lütfen Belirtsin.
----------------------------------------------
Gelelim Çalışma Alanlarımıza... :) Araştırmalarıma göre madde madde verilmiş göz atarsanız sevinirim. (Grup dağılımını da bunun gibi listelerden ayarlıcam).
1.Programı tanıma.
2.Modelleme
3.Kaplama ve dokulandırma
4.Görüntü çıktısı alma
5.Karakter donatma
6.Animasyon
7.Özel efektler ve simülasyonlar
Blogumdaki ; "Oyun Yapımına Nerden Başlanmalı ?" Okursanız Sevinirim.
Blogumdaki ; "Yeni Başlayanlar İçin Program Tavsiye" Yazısı Var Ona da Göz Atarsanız İyi Olur.
Ekibimizde Olan Üyelerimiz
oLc001ReiS - Senaryo, A.O.S.Adm.Yardımcısı
fredddy - Senaryo Yardımcısı, Grafik
mc_emre - Ekip Başkanı, Ses ve Müzik
mirklelam - Site Editör Yardımcısı
I_LoreNzo_I
ahmet sefa
emrekayhan
PROFESÖR
eMacH
venete1504
ygz79
Mustafa Can - A.O Sitesi Admini
Mr.Death - Yazılım ve Oyun Tanıtım Başkanı
trgt33
canerece3
YasinC
Lyder
Mucit XP
Son_Kral
Axai
Qktay
Zayed
Bilgifrm
Bestash
Tolgahanter
Rifat384
MeLiHh
Selm
draken----------------------------------------------
Dip NOT:
Tahmin ediyorum ki yukarıdaki listeden adını sildirmek isteyen arkadaşlarım olacak. Ne kadar erken ayrılmak istediklerini belirtirlerse iyi olur.
(Özel Mesaj Atabilirsiniz)
Saygılar----------------------------------------------
İyi Çalışmalar, İyi Bir Gün Dileğiyle.
Sorularınızı Çekinmeden Sorunuz
Son Düzenleme: Mustafa Can ~ 22 Haziran 2009 22:18
Abi beni listeden silin bir şeyden çaktığım yok bari kalabalık yapmayam
Aslında şu seneryo işi bi bitse herşey sıra sıra gelir eğer elimizde bişe yoksa hepimiz küçük bişe hazırlayıp arlarından en iyisini şeçip şeçtiğimiz senaryoya
ayrıntılaınıda ekleyip haritaya başlayalım
Mustafa Canolc lonca ismiMustafa, Bu lonca ismi oyun ekibiyle alakalı birşey değil
olcnreisca
olcreis +
arkadaşşlar senaryo taslağını şu;
senaryo üç bölümden oluşuyor, malumun geçmiş, şimdi ve gelecek. ortadoğuda herkesin peşinde olduğu bir hazinenin haritasının yarısı sENDEe yarısı başkasında. sen bir noktaya kadar ilerleyebiliyorsun, diğer yarısına sahip olan kişide. bu iki kişi birbirini tanımıyor ama biribirinden haberleri var. tesadüfen tanışıyorlar ancak başka bir konu aracılığı ile. bizim eleman daha sonra bu adamında hazinenin peşinde olduğunu anlıyor, tabiiki o adamda haritayı yanında taşımıyor gizli bir yerde saklamış. bu ikisi baya bi dost oluyo, diğer eleman olayı çakmıyo dostluklar ilerliyo bizim eleman daha sonra "bir şekilde" haritanın yerini öğreniyor ve haritayı almaya gidiyor. haritayı aldıktan sonra hazinenin peşine düşüyor fakat haritanın yarısını alırken orda bir iz bırakıyor ve diğer eleman bizim elemanın peşine düşüyor.
senaryo bu ikisinn arasında geçiyor genelde. burda iki karakterde yönlendirilebilir. üç farklı zaman diliminde olmasının esprisi, bir kişi bir noktaya kadar geliyor hayatını noktalamadan oğluna o da bir noktaya kadar geliyor oda oğluna bırakıyor.
senaryo taslağı bu, yukarıda dediğim gibi "bir şekilde" ama nasıl, buraya daha neler eklenebilir yorumlarınızı bekliyorum...
siz yorumlayın, ekleyin, fikrinizi ortaya koyun bende senaryoya yedirip son halini verim...
teşekkürler;)
Başlangıcını çok iyi yapmışsın fakat ilerledikçe kötüleşmiş...Biran önce bitiriyim havasında...Biraz daha üstüne düşersen daha iyi birşeyler yapabilirsin..
güzelde biraz saçma olmuş simdi haritayı bi şekilde bulduk aldık gidiyoz yapay zeka ardımızdan gelcek fln derken oyuna bi karakter eklencek şimdi bide onla oynıcaz biraz saçma gibi hadi son bölümü yaz bakam
arkadaşlar şurası şöyle olabilir demeniz daha yararlı olur... ayrıca bu taslak:)
mirklelamahmet sefa zaten freeddy demiş ana taslağı bu fazla detaylı olarak yazmamış fredy tam detaylı olarak yazıp oyun ekibinin sitesine ekleyebilirmisindostum tam olarak bunun üstünde çalışamıyorum, 12 temmuz dgs sınavım var hani ara zamanlarda üstüne eğiliyorum hem kafa dağıtmak için iyi oluyor:)
sizden ricam taslağı okudunuz, şurası şöyle olursa daha enteresan olur demeniz çok iyi olur. senaryo hem bir kişiye bağlı kalmaz. herkesin içine sinen bir şey olur;)
bi iz bıraktığı zaman peşinden gitmesin haritay almaya gidin ce izi görsün baksın etrafında bizimki yok ozaman oda ole kalır. bizde ana karakterle yani bizle devam ederiz. crysis gibi olcak ama hazinede bi alet olsun milletimize götürmeye çalışsak ordada robot düşmanlar beklesin ve almanlar olsun. olayı fantastik bi yapıya taşımış oluruz. ondan sonra iş gitmeye geldi derken aleti almış giderken uçağa biniğimiz zaman orda bi<im eleman olsun. ateş etsin sonra herhangi bi silahla öldürmeden yaralarız polisler gelir biz uçağa biner gideriz.
yorumlarınızı bekliyorum...
Vxone-e3bi iz bıraktığı zaman peşinden gitmesin haritay almaya gidin ce izi görsün baksın etrafında bizimki yok ozaman oda ole kalır. bizde ana karakterle yani bizle devam ederiz. crysis gibi olcak ama hazinede bi alet olsun milletimize götürmeye çalışsak ordada robot düşmanlar beklesin ve almanlar olsun. olayı fantastik bi yapıya taşımış oluruz. ondan sonra iş gitmeye geldi derken aleti almış giderken uçağa biniğimiz zaman orda bi<im eleman olsun. ateş etsin sonra herhangi bi silahla öldürmeden yaralarız polisler gelir biz uçağa biner gideriz.dostum harikasın, benim demek istediğim işte bu kuru eleştiriyle hiç bişi olmaz. açıkçası bi önceki yorumunu beğenmemiştim... ama bu gerçekten güzel oldu..
yorumlarınızı bekliyorum...şimdi benim sorum var:)
adam haritayı aldığımızı anladı sap gibi beklemez birşeyler yapmaya çalışır... ama ne???
arkadaşlar bu arada senaryo isimleri önerin çok ilginç olmamakla beraber çok sıradanda olmasın:)