hızlı AMD ihtiyar İNTEL e karşı!!!!!
AMD programlarda yavaş diyen arkadaşlar baksın
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.BUDA KARDEŞİMİN BİLGİSAYARI
INTEL PENTIUM 4 HT 3.2GHZ 800MHZ 1MB
SUPER PI SONUCU 46 SANİYE
OLAY SADECE İŞLEMCİDE BİTMİYORKİ
SEN ONA BAKARSAN SEFA ADAK IN İŞLEMCİSİDE PENTIUM 4 HT 3.6GHZ SUPER PI SONUCU 49 SANIYE BUNA NE DİYCEN O ZAMAN....
swordmaster_65koyucaktım da resim nası attach edicez onu çözemedim :)kty1907Core Duo 1.8 32 saniyedeFotoda koyarsan daha iyi olur.
swordmaster_65Kardeşim sen 5600+ yı dual core ile kapıstırmak istiyorsun herhalde zaten mantıksız olur o iş senin rakibin core duolar işte e4500 31 sn bitirmiş ve 2.20 ghz olmasına ragmen;)
129$ e4500 154$ amd 5600+ fiyat ve performans ortada;)
Sevgili arkadaşım.Benim yazımı dikkatlice okursan neden core 2 duo 6600 ile karşılaştırdığımı anlarsın.Özelliklerde oyunlarda ibaresini kullandım.Tom's Hardware sitesinden bu iki işlemci arasındaki oyun performansı karşılaştırmasını inceleyebilirsin.Arasında çok az farklar var 40 $ a degecek fark yok demek istedim.Bide pi testini bende indirdim.Eğer testte bi yanlışlık yapmadıysam (sadece exe yi çalıştırdım ve sonucu gördüm) 15.719 sn çıktı.e 4500 le karşılaştırmak hata olur.
pardon 1m calculation start yaptım 31 sn gibi bir sonuç çıktı.
Neden herkes sistemini koyduğu halde tüm donanımlarını yazmıyor.
2 GB ram varsa ne yapacağız.
benim sistem
Pentium D 945 3.4 ghz
ASUS 6200 TC Ekran kartı
1 GB 533 Mhz ram
7200/5800 Rpm samsung hdd
İlk resim ilginç 4.2 Ghz :D
unutmadan benim ramin CPU-Z görüntüsü ve zaten süper pi yi vermiştim...
overclocklu yapalım isterseniz ??benim E6750 im şu anda 3.8 de?
genellikle konu overclock a gelince AMD ci arkadaşlar duruyo???yoksa yapamıyo musunuz??AMD mi overclock konusunda kötü??
iyide budenli değişik rakamlar bizlerde değilde intelde çıkıyor örneğin 28,260S yazıyor işlem süresinde amdlerde ise virgül falan yok tam sayı çıkıyor süreler.
4200+ amd x2 65nm athlon ile elde ettiğim sonuç çok saçma geldi bana tam 41 sn ama 45nm le 1900 ile aldığım sonuç 37sn.
overclocksuz bir core2 duo vede athlon x2 serisinden bile çok yüksek sürede hesaplama gücüne sahip bu 45nm olan işlemciler sanırım.
sanırım yeni çıkan vista ready X2 serisi işlemciler dahada iyi sonuçlar veriyordur şuan için piyasa 1500 adet gibi rakamda piyasada zor bulunuyor.
hehe AMD ve O/C mi?
Neyden bahsediyorsun oğlum sen?
İşlemcileri ne kadar soğuk olursa olsun öyle mükemmel O/C yapamazlar. Şu an en iyi yapılan işlemci E4500!
Stok fanla 3.0 Ghz ye rahat çıkıyor. Swordmaster biliyor kendi yaptı ;)
bjk_memoSEN ONA BAKARSAN SEFA ADAK IN İŞLEMCİSİDE PENTIUM 4 HT 3.6GHZ SUPER PI SONUCU 49 SANIYE BUNA NE DİYCEN O ZAMAN....Yalnız bnm CPU 3.6 GHz değil , 3.06 GHz :)3.06 GHz 49 sn'de bitirdiğine göre 3.6 GHz yapsam kaçta bitirir allah bilir..
----------------
Bu arada bende 512 Mb Ram ve 128 Mb o/b Vga var.
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 23 Şubat 2008 13:17
erdem187genellikle konu overclock a gelince AMD ci arkadaşlar duruyo???yoksa yapamıyo musunuz??AMD mi overclock konusunda kötü??Şu anda stokta 2000Mhz olan 3200 AMd işlemcim 2600Mhz'de çalışıyor yaklaşık %27 OC'li...
Borga-xBende de Big Typhoon olsa ben de 3.06'dan 3.6 fln yaparım..erdem187genellikle konu overclock a gelince AMD ci arkadaşlar duruyo???yoksa yapamıyo musunuz??AMD mi overclock konusunda kötü??Şu anda stokta 2000Mhz olan 3200 AMd işlemcim 2600Mhz'de çalışıyor yaklaşık %27 OC'li...
[URL=http://imageshack.us][/URL]
İntel Core2Duo T7500 @2.2 ghz 23 sn de bitirdi 1m u:)
http://img50.imageshack.us/img50/2470/piea8.jpg bu lınkten bak
swordmaster_65Borga-xAksam ayarları gosteren ekran gorunutusunu koyarım ve hıcbır sekılde ısınmıyor TT bıg typhoon işini çok iyi yapıyor...Abi sendeki sogutma kimde var:) İşlemcinin izin verdigi son noktaya gidersin sıcaklık problem olmaz bence:)erdem187genellikle konu overclock a gelince AMD ci arkadaşlar duruyo???yoksa yapamıyo musunuz??AMD mi overclock konusunda kötü??Şu anda stokta 2000Mhz olan 3200 AMd işlemcim 2600Mhz'de çalışıyor yaklaşık %27 OC'li...Son Düzenleme: Borga-x ~ 23 Şubat 2008 14:31
Logitech'in cok guzel urunlerı var onlara bır bak derim. İstersen senın laptopa adapte edelım TT BT ama kasa dısına taşacagından pek kullanışlı olmaz ama ısı sorunun sonsuza kadar yok olur
Borga-xswordmaster_65Banada Big typhoon verin 2 tane kasa soğutucusu bir de sağlamından 400 W PSU ben işlemciyi en az 4.5 yapmazsam adam değilim!Borga-xAksam ayarları gosteren ekran gorunutusunu koyarım ve hıcbır sekılde ısınmıyor TT bıg typhoon işini çok iyi yapıyor...Abi sendeki sogutma kimde var:) İşlemcinin izin verdigi son noktaya gidersin sıcaklık problem olmaz bence:)erdem187genellikle konu overclock a gelince AMD ci arkadaşlar duruyo???yoksa yapamıyo musunuz??AMD mi overclock konusunda kötü??Şu anda stokta 2000Mhz olan 3200 AMd işlemcim 2600Mhz'de çalışıyor yaklaşık %27 OC'li...Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 23 Şubat 2008 15:01