AMD programlarda yavaş diyen arkadaşlar baksın

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
yelkowan
26-02-2008, 11:30   |  #101  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
602 mesaj

Burada önemli olan fanatiklik yapmamak yok ben intelciyim yok ben aticiyim yok intel tek geçerim gibi:)) zaman zaman intel bazanda AMD fiyat performans bakımından iyi oluyor.
Almak istediğin bir anakart yoksa ve bu anakartta kullanılacak işlemciye göre işlemci bakmıyosan.
İşlemcini seçdikten sonra anakarta karar verreceksen eğer
bence şuan fiyat performans bakımından en iyi işlemci intel8400

8400 210$+kdv

8200 180$+kdv

TÜKETİCİYİZ BİZ ARKADAŞLAR BIRAKIN MARKA HAYRANLIĞINI O AN İŞİMİZE GELEN NEYSE ONU ALIRIZ:))

Amd geçebilirmi inteli geçebilir tabi önümüzdeki zamanlarda ama şuan için 8400 en ideali.

TÜKETİCİYİZ BİZ ARKADAŞLAR BIRAKIN MARKA HAYRANLIĞINI O AN İŞİMİZE GELEN NEYSE ONU ALIRIZ:))

Son Düzenleme: yelkowan ~ 26 Şubat 2008 11:31
Borga-x
26-02-2008, 11:50   |  #102  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Beyler bu işin suyu çıktı size önerim Yelkowanın söylediğine dikkat edip bu konuyu kapatmanız olacaktır. Herkes istediği işlemciyi alsın size ne?

KusTaH
26-02-2008, 14:12   |  #103  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

:D etik bir test olmamış ama sonuna kadar amd

jakamen81
26-02-2008, 15:33   |  #104  
jakamen81 avatarı
Yıllanmış Üye
369 mesaj

baslık amd mi intelmı tartısmasına donmus:) ama intelin amdye karsı pahalı olsada gozle gorulur bı hız performans  farkı oldugu barız kesın ısı sorunuda cabası kısaca herseyıyle intel farkı bu cola pepsi farkı gibi =)

Son Düzenleme: jakamen81 ~ 26 Şubat 2008 15:34
Borga-x
26-02-2008, 15:49   |  #105  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Arkadaşım tamam artık konuyu kapatın yoksa modlara şikayet edeceğim konuyu

sah1n
26-02-2008, 15:56   |  #106  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Vallaha yaw bura hoşaf olmuş millet okumayada erinir.

black_flood
26-02-2008, 21:53   |  #107  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

hoşaf olsa gene iyi adamın midesi kaldırmaz aynı kelime a firması ben iyi b firması ben iyi anladık 2side iyi ama alanına göre değişir dedik diyede su kaçırmayın yeter.

zevkler ve renkler tartışılamaz.ben  sebze sevmem et yerim öbürüde et sevmez sebze ne yapalım yani öldürelimmi ikisinide birbirine zıt diye.

Z1mBaBwE
26-02-2008, 22:09   |  #108  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

İsteyen istediği yere şikayet eder ben burda küfür etmedim siyasi olaya girmedim bir şey yapmadım forumda biraz eğlence biraz tartışma olsun diye bu konuyu açtım kimsenin karışmaya hakkı yok kendi konuları olsa yazmaya devam ederler bu forumda uzun zamandır üye olduklarından kendilerini birşey sanan üyeler var kimse yanlış anlamasın genel konuşuyorum.Anlıyan anlar BeğenmedimBeğenmedimKızgınKızgınKızgın

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 26 Şubat 2008 23:06
swordmaster_65
26-02-2008, 22:51   |  #109  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Arkadaşlar konuda bulunan mesajların bir coğunu
kişilerin kendi iradelerine dayanarak ve rica ederek
silmelerini istedik ve bizi kırmadılar
bu olayı R3QU3M Arkadaşımız ve Ben ortak karar alarak yaptık.

Mesajları silmemizin nedeni bazı forum üyeleri konunun çok uzmasından ve tartışma yaratmamızdan rahatsız oldular ve bu üyelere
yakalık olsun diye bir kaç üyede evet güzel olmadı gibi yorumlar attılar. Biz bundan rahatsız olduk.
Bizde aldıgımız ortak kararda kendimiz sildik ve yakın arkdaşarımız ve konuya mesaj atan arkadaslara sildirmeye calıscagız.
Kendi tartısmanızı kedniniz yaratıersınız artık.
Konuda mesajı olan arkadasların silmesini rica ederiz.

NOT: Konuya mesaj atan arakadaşlara emeklerinden dolayı Teşekkür ediriz ve bundan sonra bu konuya mesaj atmamalarını rica ederiz.
Yazdıgım mesaja kimse karşılık yazmasın lütfen madem rahatsız oldunuz konuyu kapatıyoruz.

SAYGILAR.

Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 26 Şubat 2008 23:20
Borga-x
27-02-2008, 08:45   |  #110  
İlk Maestro
11,767 mesaj
R3QU3M
İsteyen istediği yere şikayet eder ben burda küfür etmedim siyasi olaya girmedim bir şey yapmadım forumda biraz eğlence biraz tartışma olsun diye bu konuyu açtım kimsenin karışmaya hakkı yok kendi konuları olsa yazmaya devam ederler bu forumda uzun zamandır üye olduklarından kendilerini birşey sanan üyeler var kimse yanlış anlamasın genel konuşuyorum.Anlıyan anlar BeğenmedimBeğenmedimKızgınKızgınKızgın
Bu sekılde davranarak diğer insanların kafalarını karıştırıyorsunuz. Mızmız çocuklar gibi benim babam senın babanı döver tribindesiniz AMD ve Intel yanlıları.  Requem bu konu kafa karıştırmaya bşaladıysa şikayette ederim. Sen işlemcilerin ne olduklarını bılmesen bu kadar mesajı da okusan bir b.k anlarmısın. Ben anlamam. Evet geyik yeridir burası ayrı ama konu "konu dısı"nda değil. Başkalarını da düşünün bencil oluyorsun bu tavrınla..
Ben kendimi bir şey sanmıyorum ben bildiklerimi insanlara aktarıyorum burda yaptığınız gıbı her geyiğe zıplamıyorum.

İstediğini yapmakta özgürsün istersen bu konuya binlerce post at hiç umrumda değil. Ama işlemcilerin ne olduğunu bilmeyen insanların kaynak ararken sizin yaptıgınız bu geyiği okursa kafası hepten karışır. Bana kızmışsın ama bunları hiç düşünememişsin.

Son Düzenleme: Borga-x ~ 27 Şubat 2008 08:48
kty1907
27-02-2008, 10:05   |  #111  
Üye
65 mesaj
kty1907
Gerçekten bilgi sahibi olup yazan arkadaşları tenzi ederim. Bir şey ya daha iyidir ya da daha kötüdür. Bu konuda testler de vardır. Sonuçları bellidir. Buna rağmen bir taraf AMD daha iyi, öteki taraf Intel daha iyi diyorsa, bunu diyen insanların bir kısmı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor demektir. Ben başka bir açıklama bulamıyorum bir duruma. Olan da bizim gibi çok teknik bilgisi olmayan normal kullanıcılara oluyor, kafamız bulanıyor.
İnsanların kafasının karıştığını ben bir hafta önce söylemiştim. Bu tartışmanın bir sonucu olsa içim gam yemeyecek. Kimsenin ne test sonuçlarını taktığı var,ne de başka birşeyi. Sanki tüketici değilsiniz de, AMD veya Intel babanızın fabrikası gibi saf belirliyorsunuz kendinize..

swordmaster_65
27-02-2008, 13:08   |  #112  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj
kty1907
kty1907
Gerçekten bilgi sahibi olup yazan arkadaşları tenzi ederim. Bir şey ya daha iyidir ya da daha kötüdür. Bu konuda testler de vardır. Sonuçları bellidir. Buna rağmen bir taraf AMD daha iyi, öteki taraf Intel daha iyi diyorsa, bunu diyen insanların bir kısmı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor demektir. Ben başka bir açıklama bulamıyorum bir duruma. Olan da bizim gibi çok teknik bilgisi olmayan normal kullanıcılara oluyor, kafamız bulanıyor.
İnsanların kafasının karıştığını ben bir hafta önce söylemiştim. Bu tartışmanın bir sonucu olsa içim gam yemeyecek. Kimsenin ne test sonuçlarını taktığı var,ne de başka birşeyi. Sanki tüketici değilsiniz de, AMD veya Intel babanızın fabrikası gibi saf belirliyorsunuz kendinize..
Arkadaşım ben gerekli acıklmayı yaptım daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Konundan memnun degildiniz bizde aldıgımız ortak kararla kapattık konuyu daha uzatmaya gerek yok

Bizim konumuz hiç degilse mantıklıydı bir tartısma vardı sen yazdın cvp ları gözden geçir önceeBeğenmedim

Beğenmedim
Konu Hangisini Tek gecersiniz.
kty1907
Ben de AZ Alkmaar'ı tek geçiyorum :)
Beğenmedim

Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 27 Şubat 2008 13:20
kty1907
27-02-2008, 13:30   |  #113  
Üye
65 mesaj
swordmaster_65
kty1907
kty1907
Arkadaşım ben gerekli acıklmayı yaptım daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Konundan memnun degildiniz bizde aldıgımız ortak kararla kapattık konuyu daha uzatmaya gerek yok

Bizim konumuz hiç degilse mantıklıydı bir tartısma vardı sen yazdın cvp ları gözden geçir önceeBeğenmedim

Beğenmedim
Konu Hangisini Tek gecersiniz.
kty1907
Ben de AZ Alkmaar'ı tek geçiyorum :)
Beğenmedim
  Sen ne anlatıyorsun kardeşim? Sana bir şey diyen mi oldu, olayı ne diye şahsileştiriyorsun ? Başka bir topic e yazdığım bir şeyi buraya taşımaktaki amacın ne senin? Arkadaş " Inter " i tek geçerim demiş, ben de bir espri yapmışım, nedir bu kadar abes olan onu anlamadım ? Konuyu uzatmadım da, cılkını da çıkarmadım.

jakamen81
27-02-2008, 13:31   |  #114  
jakamen81 avatarı
Yıllanmış Üye
369 mesaj

:)))))

swordmaster_65
27-02-2008, 13:46   |  #115  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Arkadaşım asıl sen neden bahsediyorsun konu hosunuza gitmedi bizde aldıgımız kararla konuyu kapattık sen hala suyu cıkmıs diye mesaj atıyorsun oraya koskocaman yazdım konuya cvp atmayın diye ama anlama sorunu var herhalde.
senin espiri yapman beni ilgilendirmez ben gördügümü sölerim sadece.

1ol3irol
27-02-2008, 13:48   |  #116  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj

beyler LÜTFEN! konu kapanmıştır... bir daha yazmamanızı önemle rica ediyorum...

Son Düzenleme: 1ol3irol ~ 27 Şubat 2008 13:49