ahmet abi gittiğimiz fuarlara kuvvetmirayıda götürelim maskotumuz olsun kafesin içinde oynar gelen çocuklar ne bilim boynuna hwa yazısı falan asarız
Amd sempron 3000+ o/c yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kuweetmira olm harbiden seninle testis geçiyolar biri buna dur desin yoksa klavye karşısında gülmekten çatlayıp ölücem....
kuwetmira90 sanırım bayağı bi müddet photoshop yapmaz yapsa bile yayınlamaz
Bi mal yüzünden burda olmayan baska insanlari rencide etmenin anlami yok arkadaslar... Ayip oluyor
tufan olm gaza verdin şimdi beni, ben de 12 saniye altına inmeye çalışcam emre de yanımda okurken iplerimiz koptu :D
geçicem senin skoru :D
slm söle ona hacı :D hadi bakalım artık 16 sn ve üstüyle muhattap olmuoz 16 sn ustu ezik oluyo bılıonmu :D zuhaaaa
Tufan abi sen bu çocuğa baya sinirlenmişsin ya valla sen bu sinirle 0.1 saniye bile yaparsın pi de.
yav bırak malı harcadıgım zamana yazık odunlarla ugrasıyoz daha yazmıyo anten heralde 15 ghz için kasıyodur beyinsiz
fazla ıkınmış takımları dağıtmış diye duydum
buraya uğaramayacağım demiştim ama kendimi tutamadım uğradım yarıldım koptum öldüm bittim yazamıyorumD:D:
cem yılmaz halt etmiş:D
kuwetmira aştı olayı arkadaşlar 15000terahertz ile uğraşıyor kendisi:D:D:DD:
adam artık ibm in dünya birincisi teraflopluk işlemcileriyle kapışıyor biz ve bizim işlemcilerimiz onun için artık çekirdek bile değil lütfen koskoca OCKing in başını boş laflarla ağırtmayalım daha kainat birinciliği gelecek ve önümüzdeki birmilyondokuzyüzdoksandokuzbindokuzyüzdoksandokuz sene onu geçmeye uğraşacağız:D:D
lan olm hiçbiriniz adam değilsiniz. resme bişe diyemiyonuz ağız yapıyosunuz bide üstüne hakaret ediyosunuz. Akıllı olun. Nakkas sen beni tanıyormusun sen kimsin hakaret ediyorsun edebini takın. Yoksa cpuyu sana takarım. Ozaman -17 sn tamamlarsın superpi yi.
KUWETMİRA90lan olm hiçbiriniz adam değilsiniz. resme bişe diyemiyonuz ağız yapıyosunuz bide üstüne hakaret ediyosunuz. Akıllı olun. Nakkas sen beni tanıyormusun sen kimsin hakaret ediyorsun edebini takın. Yoksa cpuyu sana takarım. Ozaman -17 sn tamamlarsın superpi yi.bu szüm hepiniz için geçerli. Gerçi nakkas kadar performans veremezsiniz ama idare etcez. Bu böyle devan ederse cpu coşacak.
cpu nun coşmasına gerek yok ps yi çok iyi bildiğin için sen coşuyorsun:D
KUWETMİRA90lan olm hiçbiriniz adam değilsiniz. resme bişe diyemiyonuz ağız yapıyosunuz bide üstüne hakaret ediyosunuz. Akıllı olun. Nakkas sen beni tanıyormusun sen kimsin hakaret ediyorsun edebini takın. Yoksa cpuyu sana takarım. Ozaman -17 sn tamamlarsın superpi yi.doğru adam değilsin ps ile çocukluk yapıp yok 17 sm aldım yok cart aldım yok cort aldım koçum benim socket 775 bana uymaz senin soket büyük ve geniş olduğu için 939-940-462 hepsi uyar sana onu sana takar üstüne bide ln2 basarım ondan sonra cpu kıçında dolaşırsın beyninin yetmediği yerlerde cpu devreye girer üstündede bakır blok oldğu için merak etme ısınmada yapmaz hadi bakalım daha girmiyorum bu mal topicine iyi 15 ghz ler sana arkamdan laf yazıpta cevaplamadım lafı koydum tür şeyler de yapma daha girmiyorum işlemcinle sana mutlukluklar
hadi lan yalancı senini soket 1207 değilmiydi.
ampul kendi socketinle karıştırdın heralde o socket te işlemci bulamadıysan benimki uyar sana inik hali 3100 mhz kalkık hali 3700 e kadar çıkıyo
nakkasss sen oc yi bırak komedyen ol abi ya
valla yardın beni yine
bu adam uslanmaz artık o bir ps delisi:D
deme nakka cem yılmazın yandan yemişi gibi
sen de 2,5 yaşındaki kuzenim gibisin!
KUWETMİRA90deme nakka cem yılmazın yandan yemişisende kuzenimin arkadan yemişi gibisin
sizi arkadan d....
BAZI YAPTIRIMLARIN ZAMANI GELMİŞ SANIRIM,KONUŞMALARINIZA DİKKAT EDİN!